א.א.ק- את ממש מגניבה! 
נראה לי שאנחנו עוברות את הכול ביחד... באותם שלבים פחות או יותר...
אז ככה- כפי שאת כבר בטח יודעת- גם אני בשבוע 28-29,
(אני לא ממש עוכבת... מתי את צריכה ללדת? ככה אולי גם אני אתאפס על עצמי...),
ובתחילת שבוע שעבר היו לי 3 ימים של כאבי בטן וגב מטורפים ממש!
זה לא הייתה הרגשה של כאבי מחזור, אלא יותר של "סכינים" כאלו שדוקרים אותי מהגב ועד לחזה,
בעוצמה ממש חזקה ובגלים כאלו שמדי פעם באו ומדי פעם נחלשו קצת...
לא יכולתי לשבת ושום תנוחה לא הייתה לי נוחה... התפתלתי מכאבים, הרגשתי קוצר נשימה ולא ידעתי מה לעשות...
בדיוק אז דיברתי עם חמותי ואז היא אמרה לי שאני צריכה ללכת להיבדק או לפחות להתקשר למרפאה...
היא נלחצה עלי ממש!... למרות שהיא אמרה לי שהיא חושבת שזה הגיוני בשלב הזה של ההריון...
בקיצור- התקשרתי לאחות ביישוב (-גמני, בדיוק כמוך, גרה ביישוב "חור" שמבודד מכל עיר קרובה,
וכמובן מכל קופת חולים ורופא נגיש... וכן, גמני חיה על טרמפים ברוב נסיעותיי!!! משתתפת בהרגשתך!)
האחות בישוב שאלה אותי באיזה שבוע אני ואמרתי לה 27 בערך... תיארתי לה את ההרגשה ואת ה"סכינים" שחותכים אותי בגב ובבטן למעלה ממש חזק.
האחות אמרה לי שזה טבעי בשלב הזה של ההריון... היא הסבירה לי שבשבועות האלו העובר מטפס ועולה למעלה בבטן ומגיע כמעט עד עצם בית החזה (באמצע... שם הכי כאב לי...), ושם יש את הסרעפת והריאות וכל איברי הנשימה, ולכן כל האזור הזה עכשיו מתרחב וזז כדי לפנות מקום לעובר, ולכן יש שם כאבים חזקים שבאים בגלים וגם קשיי נשימה מדי פעם... היא אמרה שכל הצלעות בחזה ובבטן זזות ומתרחבות עכשיו ולכן יש לפעמים כאבים...
(אני מקווה שהבנתי אותה והסברתי את זה נכון... אם לא- קבלי התנצלות! רק רציתי להרגיע ולעודד...)
האחות אמרה לי שאין כל כך מה לעשות, והיא רק יכולה להעציע לי לישון על 2 כריות כדי להגביה את הראש והחזה קצת... וגם אם יש לי גלים של כאב מדי פעם היא ממליצה לי למתוח את הגב ולהשען אחורה, ועדיף שלא להתכופף ולהתכווץ קדימה (כמו שעשיתי עד עכשיו...).
בקיצור- החלק השמח של הסיפור הוא שב"ה הכאבים כמעט עברו לגמרי, בלי שעשיתי כלום, ובימים האחרונים אני מרגישה מצוין, בריאה ושלמה!!! 
בקרוב אצלך בע"ה- כמה שיותר מהר ובקלות!
(רק הערה קטנה- כדי למנוע חוסר הבנה- האחות אמרה לי שאם הכאבים בכל זאת מתגברים וממשיכים, כן כדאי לבוא ולהיבדק...)
המשך הריון קל ושמח, ובשורות טובות לכולנו!!!!