לילה טוב
תודה על ההשקעה שלכם![]()
חירות...לילה טוב
תודה על ההשקעה שלכם![]()
יש בעיה כי "אין אפטרופוס לעריות" ואם אתה בצוות מעורב קל מאוד להגיע עם המין השני לדברים לא רצויים....
מה שכן אני חושבת שיש דברים שכן לפעמים כדאי מעורב... אבל גם הדברים האלה- זה רק דברים שכלולים בתוך עשייה ושלא יגיעו מהם לרוח שטות.
ומה תעשי כשהחניכים והחניכות הגדולים והגדולות יישאלו למה הצוות לא נפרד והחניכים כן?
"הרי אצל החניכים יש פחות בעיה?".
ואז תגידי שזה למטרה חשובה...
איך אומרים? בלבול שכל...
בצוות נפרד יש יתרונות ויש חסרונות...
בתנועת אריאל החליטו שיש יותר מן הסוג הראשון בהפרדה...
אחרי הכל זה באמת מוזר להפריד במשך איזה שש שנים ואז בגיל הכי קשה לחבר..
ברור שיש גם פחות נוחות וכאלה... עדיין זה לא מצריך..
מה שכן... אם זה משו באמת הכרחי.. יש קומונר וקומונרית...הם יסתדרו ביניהם..
אתם לא באמת מאמינים שיהיה אפשר לקיים צוות נפרד שנפגש רק "לצורך" לשם ארגון דברים או השד יודע מה...
אין אפוטרופוס לעריות זה מופשט מידי בשביל לתת בתור תשובה
אבל אני אגיד לכם מה
תחשבו ברצינות למה העילתם את השאלה
אתם יודעים שזה אסור ע"פ התורה - אז מה אתם שואלים?
אלא שכמוכם וכמוני בני נוער מהגיל הזה נמשכים להיות בחברת המין השני
ואתם אריאלניקים מסורים שכמוכם לא הייתם בחברת בנות\בנים בתור חניכים ועכשיו בתור צוות והנה פלא פתאום בא לכם... פתאום מנסים למצוא היתרים וסיבות הגיוניות וצודקות להתיר את העסק...
זאת העבודה שלנו - לדחות את כל הסקרנות והיצר (כן ככה קוראים לזה) לגיל יותר בוגר
שבו נתייחס ברצינות לקשר כזה או אחר.
עד אז נגדור את עצמנו בכמה שיותר סייגים שלא ניכשל ונהרוס לעצמנו
עזבו את הסיבות והתירוצים עד עכשיו תנועת אריאל הוכיחה שבני ובנות נוער מסוגלים לפעול בנפרד ולהצליח ולהינות וככה זה ימשך כרגיל כשיש בעיות קומונור מול קומונרית מסדרים הכל...
הבעיות מתחילות כשאין קומונרית...
ממש לא חושב שזה אסור מהתורה...
אבל בלי קשר... זה לא חינוכי, לא ערכי ולא קשור...
אי אפשר להפריד בשבטים קטנים והלא קריטיים ולערבב בגיל הכי בעייתי...
ברור שנפסיד מזה...אבל נרוויח הרבה יתר...!
אני אפילו לא מדבר על התפעול עמו שעלול להיפגע...אתה תביע את דעתך באמת בישב"ץ עם בנות...?
וגם עם האמת קשה-צריך להתמודד...
בשביל זה אנחנו פה-להראות דוגמא לכך שלא בורחים משום דבר נכון-אלא מתמודדים...
שיהיה לכם יום טוב.
היית פעם בישבץ מעורב...?
גמאני לא...אבל חברים שמדברים על זה באמת מספרים..
וכל אחד אומר מה שהוא חושב.
אני כן!
לפי איך שאתה כותב אני מבינה שלא היית,
אז...
שם מסננת לפה שלו, וכל אחד אומר מה שהוא חושב (כמובן בנושאים הנוגעים לסניף)
אז שאפו למדריכים אצלך שעומדים על דעתם...
לא אצל כולם זה ככה...אבל בכל אופן זו רק בעיה קטנה...או גדולה...לאמשנה..זו לא היחידה..!
יש עוד הרבה בעיות עם הדבר הזה...ולא, לא מדבר על העניין ההלכתי.
אי אפשר לחבר צוות אחרי שהפרדתם במשך שנים..ייתכן אפילו שההפרדה רק תיתן יותר...יותר יעילות...כי זו עבודה נטו..
את היית ונמצאת בזה..אני לא בסניף שלך וכנראה שאת מבינה יותר..אבל זו דעתי...ומשום מה נראלי שיש בזה משו..
לילה טוב
תודה על ההשקעה שלכם![]()
זה מה שאת.
התנועה כמה מתוך מטרה שיהיה נפרד,
בשביל המעורב יש את בני עקיבא.
למה?->כי התנועה מאמינה שנפרד זה יותר טוב,
אז אל תנסי לערער סדרי בראשית.
נ.ב
אם מדריכים שואלים שאלות כאלה המצב שלנו בכי רע..
בעזרא מדריכים ולא היתה אף פעם אף בעיה( אני הכבשה השחורה עברתי לאריאל) חחח
חירות...עזרתם...
אבל תגידו... מה נראה לכם על קשר בין הסניפים לצורך ענייני... כאילו הבנתי את מה שאתם אומרים על ישבצ"ים שלא באמת משקפים את הדעות וכאלה...
אבל סתם ככה...סתימה בכיור...לקרוא למדריך מהסניף של הבנים...? נראלכם מתאים.?
אל תיתפסו לדוגמא...("כולה סתימה..מה...") אלא סתם, נראלכם מתאים ליצור קשרים גם מחוץ למה שאמרו פה...בין קומונר לקומונרית..?
ולהזמין ציוד ביחד..? ופגישות פעם ב...
ממש חשוב לי...תודה על העזרה...
אבל אני די מסכים איתך....מותר וצריך לשאול...!
שהצוות מעורב
צוות צריך להיות מגובש בנים לא צריכים להיות מגובשים עם בנות (חוץ מחתונה אבל זה משהו אחר)
ולכן צוות מעורה או שזה רע לסניף (כי כולם דוסים) און שזה נגד התורה (שיש קשר וזה פסול)
ודרך אגב אני קומונר ואני לא יוצר קשר עם הקומונרית (היא לפעמים מתקשרת אליי אבל הגשתי תלונה להנהלה)
אתה קומונר...? אתה צריך ליצור איתה קשר לדברים ענייניים שקשורים בסניף...לא רוצה? בעיה שלך..
אבל להתלונן....? מסכנה...זה מה שעושים בכל התנועה וזה מה שהיא צריכה לעשות...!
לדעת את זה
נשמה טובה
נכון שאולי על השטח זה נראה כבסדר הצוות יכול להיות מעורב...אבל זה כ"כ לא נכון..תסמכי עליי הייתי בסרט הזה...
ולפני שאני יתחיל..עירבוב של בנים ובנות יחד הוא בעייתי מבחינת ההלכה...ואם ככה אבינו שבשמיים קבע!אז אנחנו צריכים לדעת שזה הכי נכון...
והבעייתות וזה רק תקציר קצרצר...ברגע שיש צוות מעורב..נוער בגיל ההתבגרות גם אם הם דוסים צדיקים והכל...לאט לאט מתחילים דיבורים ושיחות וערבי צוות וחברים וחברות והמשך ידוע וכל הכח שאמור להיות מושקע בבנית בית נאמן וצדיק בישראל!נשחק לצערנו..אל תגידו לי זה לא יקרה..לא כולם ככה...זה מציאות בשטח...בהצלחה ענקית לכולם!
פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,
אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,
וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....
*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*
אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.
אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.
אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...
מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל
😜
מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?
מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).
בהצלחה רבה
או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?
מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,
מאוד
ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"?
בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?
מבחינת סגנון דתי/חרדי, מה חשוב לך?
איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...
דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗
(ללא השקעה) וללא ניסיון!
ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי
👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇
זמינות מיידית!
בואו נעשה מאגר פעולות