אביתר שלום.
הייתי מבין קוראי וכותבי הפורום כשהוקם ולאחר הפסקה אני מקווה לחזור.
עיינתי בכמה מההודעות שלך ואני תמה למה אתה כו שלילי לגבי מכוניות אירופיות בכלל וצרפתיות בפרט?
אני יכול לומר לך ממקור ראשון כאדשם שעבר סקודות וסיטרואנים דעה חיובית ומוצקה עליהם, יש "רוח" שנושבת בשוק המכוניות מאז שנות ה 80 לגבי הרכבים האלו ולמרות שעובדתית הנתונים השתנו התדמחת לא השתנתה וחבל.
סיטרואן ברלינגו נחשב סוס עבודה אמין וטוב, למעט תכנון לקוי של ידיות הפתיחה לדלתות הרכב אין לי שום טענות אליו אחרי 170,000 ק"מ בכל הארץ סוחב, נוח וחסכוני (1 ל15 משולב).
סיטרואן סקסו גם הדיזל וגם הבנזין הן מכוניות מצוינות ואמינות, עדיפות בעיני על הרבה רכבים קטנים אחרים, לעניות דעתי ומראייה מתמדת של השוק דווקא הקנגו ירדה קרנו והוא משדר בשנתיים האחרונות חוסר אמינות ועלייה במחירי חלפים.
סקודה נקנתה לפנימס' שנים ע"י חב' פולקסווגן ומאז למעט הסמל כמעט הכל גרמני. היתה ברשותי סקודה פליסיה קומבי דיזל שכבר אז רוב חלקיה היו תוצרת גרמניה, ששרתה אותי לאורך כמעט 150000 ק"מ, ומסרה את חייה כדי להציל אותי מתאונה. הבוחן שראה את הרכב התפעל מתכנון נכון של אזורי התרסקום ואזורים סופגים.
אין חולק על עליונותן של המכוניות היאפניות בכמה בכמה נקודות בולטות אולם השוק האירופאי לא נופל ברמתו כיום ברוב הנקודות, ומחירן הזול של המכוניות הנ"ל עקב תדמית וכו' משחק דווקא לטובת צרכנים כמונו אשר ידם אינה משגת תקציב לטויוטה קורולהאולם רכב אירופאי משנה יותר חדשה ומצב יותר שמור כן יולים להגיע.
אוריאל