בס"ד
בוקר טוב,
יש לי כמה שאלות,ואשמח לתשובה כי אני עייפההה ומתוסכלתת....
הבת שלי בת תעשה חודשים ב"ה-
בשבוע האחרון היא קמה בלילה כל חצי שעה ולפעמים אפילו פחות מזה
כי היא מסתובבת והמוצץ יוצא לה,והיא מתחילה לצרוח עד שאנחנו שמים לה אותו חזרה, והלילה שכבר לא הצלחתי להירדם חזרה מרוב תסכול שמתי לב שאחרי לוקח לה כמה דקות עד שהיא חוזרת לנשום נורמאלי,היא כמה דק' נאחנחת כזה...
עוד דבר שהשתנה זה שבמהלך היום שהיא על הרצפה נגיד,היא כל הזמן עושה קולות של התלוננות כזה מהאף,וזה פשוט כבר בלתי נסבל!!!
תופעה נוספת,היא שכבר שבועיים וחצי בערך היא משתעלת מאוד חזק,בהתחלה קישרתי את זה לשיניים כי היה לה גם נזלת וגם חום,אבל השיניים יצאו...הלכנו לרופאה והיא אמרה בשלווה גמורה שזה כנראה אסטמה של ילדים שעוברת עד גיל חמש ואין מה לעשות חוץ מאינלציה..אנחנו משתדלים לעשות לה,אבל זה מש לא עוזר!אז עד גיל חמש היא תשתעל ככה??לפעמים היא מקיאה מרוב שיעול..
ועכשיו לשאלות
שכויעח למי שקראה עד פה...)
יכול להיות שהתופעות האלה קשורות אחת לשניה?
האם זה לא תופעות של פינוק יתר?(נכדה ראשונה משני הצדדים....)
היא עדיין ישנה איתנו בחדר-בעלי אמר שהוא שמע שבגיל הזה אם לא מעבירים אותם לחדר הם קמים די בכוונה כי הם יודעים שיש מישהו שיקום אןליהם,וזה לא יקרה אם נעביר אותה חדר..זה קשור?
תודה מראש,
סתם הארה-הפורום הזה פשוט מקסים ונס שהוא קיים,הוא עוזר בהמון תחומים,,וגם עכשיו הצירוף תופעות האלה,פשוט מתסכל ומעייף נורא וישי לי את מי לשאול -אז תודה!!

במיוחד כשחולים חשוב לקבל הרבה חיבוקים ונשיקות, ולהישען על מישהו שאוהבים, ושאוהב אותנו...