אז ככה- אני בטוחה שיהיו אנשים שיגידו למה זה כאן וכו'.. אבל אני שואלת באמת מהמקום העמוק- של לקראת נישאוין וזוגיות..
בבקשה בבקשה תקראו למרות שזה קצת ארוך!
אז ככה-
(פתחתי שם משתמש חדש- כי פשוט אני קצת מתביישת..)
סיימתי שנת שירות- ותכננתי להתחיל ללמוד שנה הבאה, נרשמתי לפסיכומטרי וכו'..( אני במהלכו)
והלכתי לראיון במכללה שאני רוצה ללמוד- והתקבלתי.
אבל-
אני מפחדת!!
המצב הכלכלי בבית ב"ה בסדר. כאילו חיים ב"ה טוב (ההורים גרושים, וחיים ממשכורת אחת- אבל ב"ה בסדר..לא עשירים ולא עניינים,מצטמצמים במה שאפשר ולא קונים דברים מיותרים..)
עכשיו קבלתי לשלם לשנה הבאה את השכר לימוד... וזה איזה 14 אלף.. אז דברתי עם חברה והיא אמרה לי שמסתדרים וזה.. יש פרח שמוריד חצי מחיר וכו'..
אבל אני יודעת שזה יהיה קשה!! (את הכסף על פרח מקבלים אחרי איזה 4 חודשים..)
ועד שנקבל את הכסף מפרח זה אומר שו4 חודשים לשלם כל חודש ללימודים 1000 שקל בשבילי-
זה אומר שנחייה ב2000 שקל למשפחה!! מה שאומר שאין מצב!!!
אני מפחדת להתחייב להתחיל לעבוד ועל חשבון זה לשלם את הלימודים- כי תכלס מי מבטיח לי עבודה?! וחוץ מיזה שיהיו לי רק יומים פנויים (כל השאר זה לימודים..) ככה שלא בטוח שבכלל ירצו להעסיק אותי..
ותכלס- כן אני כן רוצה להתחתן בגיל צעיר- ולכן חשוב לי להתחיל ללמוד מוקדם- כדי להקל על חיי המשפחה אחר כך...
עד עכשיו חשבתי לשמור את המענק שחרור בשביל חתונה..נראלכם שכדי לתת אותו ללימודים?! (למרות שזה יעזור רק ך4 חודשים בהתחלה בלבד)
אחח אני כ"כ לא יודעת מה לעשות?!!! עדיף ללכת לעבוד שנה? להרוייח כסף ואז לילמוד??
(תכלס כקופאית בסופר- אין מצב לאיזה שידוך- ככה שזה הולכת להיות שנה שקטה בהחלט מהעצות..)
ואחרי זה להתחיל לצאת עם מישו שרק התחלת ללימוד..ולא מספיק "העסק" של חתונה חדש, אז גם מקום לימודים חדש...
אווף!!
מה דעתכם?
(נמאס לי לבכות ולהיות בדעאון ולחץ מזה כל היום...)