לפני הכל, אני מדגישה שאחותו היא אדם צרחן מטבעו, אדם טוב מאוד אבל צרחן ועל כמעט כל מי שהיא מרגישה קרובה אליו.
אנחנו נשואים שנה, אני בסוף-סוף ההריון וכמעט בכל יום צריכה ללדת.
בעלי עבד היום עד אחר"צ, אכל משהו והלך לנוח. עוד מעט כבר לא נוכל.. וזכותו.. נירדמתי איתו... הריון זה דבר מעייף וגם עוד מעט אני לא אוכל לישון..
מבול של טלפונים לאורך 7 דקות, 2 שיחות תוך 5 דקות אלי 1 לבית, הוא היה חכם ושם על שקט. אני לא קמתי לענות, עם אמא ואבא שלי כבר דיברתי היום ומי שמחפש אותי ימצא אותי אח"כ כשאוכל לענות בקול נורמלי ולא עם לא עם קול של שינה.
קמתי בסוף לענות,בשיחה השניה לבית, אבא של בעלי, הוא חזר אליו מהפלאפון שהיה על ידו, הזכיר לו שיקח את אחותו.
הסבר ביניים קצר. ההורים ש-ל-י, כשהתקדמתי בהריון, בכספ-ם וביכולת-ם,של ההורים ש-ל-י קנו רכב ישן ונתנו לנו שיהיה אצלנו. ההורים של בעלי עושים המון בשבילנו ממש המון ואין לי שום בעיה שבעלי יקח את אחותו כאשר אין ביכולתו של אבא שלו לקחת אותה.
אבל שתתנהג בכבוד המתאים כלפי מי שעושה לה טובה, שניה אחרי סוף השיחה עם אבא שלו, טלפון ממנה, אוקטבות מטורפות, צרחות עצבניות " מה נראה לך?? איפה אתה ?? תבוא עכשיו, מהר!" וניתקה את הטלפון בעצבים בלי לומר ביי. מה נראה לך, שהוא הנהג הסעות שכור שלך?
ראוי לציין שלא קבעו איתו שעה. דיברו איתו בכללי לכן הלך לישון.
זה אולי לא בסדר מצידו שלא ענה לפלאפון, אבל מצד שני, עושים לה טובה, ומגיע למי שעושה את הטובה יחס הוגן ולא צרחות כאילו הוא שפוט שלה.
מגיע להורים שלו שהוא יעזור להם, הם עוזרים לנו בלי סוף כל הזמן, אבל מגיע לו גם שהיא תתייחס אליו יפה כשהעזרה נוגעת אליה ולא תתנהג כאילו מישהו עובד אצלה.
מה אתם הייתם עושים?
שוב, היא בחורה טובה מאוד כשהיא רגועה. בעלי שם על חוסר הכבוד הזה לאורך השנים פס ענק..לא מזיז לו,לא אכפת לו, ולא נראה לי שהוא מייחס לזה או אליה יותר מידי חשיבות... אולי גם אני צריכה לא להתרגש ממנה ולשים פס כמוהו..?אם הוא לא נעלב... אולי גם עלי לא להיעלב?