בס"
שלום לכם באי הפורום, וגם לך גב' פוגל היקרה,
ניסיתי כוחי בפורום גמילות חסדים, והציעו לי לנסות מזלי כאן, בפורום הורות, מקווה להענות
ובכן כך,
אנו הורים לבחור בן 26+, אשר כל חטאו של הבחור שלנו הוא שהנוא עדיין , ביישן, שקט, וכך נפל להתעללויות נפשיות, והתנכלויות , וכך עבר התעללויות מגיל קטן מאד,, ואנו לא ידענו מכך ולא כלום, סיפור ארוך, שבנסיבות אחרות אוכל להרחיב ולפרט,
עד היום חוץ מקצבת בטו"ל לא קיבלנו מהמדינה שום עזרה מקצועית, ,
להפיך, הציעו לנו מסגרות חריגות, והיינו חייבים להוכיח שיתווף פעולה, ולשלבו במקום מוצע, וזאת למרות א, אי התאמה, כיום, כאשר קלו כל הקיצים, פנינו לצעירי האיחוד הלאומי, אשר תומכים בנו ועוזרים לנו בכל מיני הצעות ודרכים, מסגרת מתאימה אין, רוב המסגרות, נמצאים נפשות מסכנות עם בעיות נפש אשר נוטילים כדורים, והם לא מעט אגרסיביים, ואנו מפחדים שהבן יעבור שוב מסכת של...
פרט לכך, רוב המסגרות פועלים בקושי 4 שעות יומיות, כאשר בכל המסגרות השונות, פועלים מ 7.30 בוקר, ועד שעה 15.00 , זמן שהחוסה צריך להיות במקום טוב,
וכאת אני פונה אליכם, הוריםן נוער, בחורים, בחורות, אני מאמינה שגןם בקרב האוכלוסיה שלנו הכיפות סרוגות החרדלים, ישנם כאלה הזקוקיםן לעזרה, אנא, אל תתבישו, אל תסגרו את בעייתכם, תפתרו אותה, אנו ביקשנו שיפתחו מסגרת גם לאוכלוסיה שלנו, עם שעות ואוכלוסיה שמתאימה לנו, עם כלים כמו שאנו צריכים, ואמרו לנו שאין נכונות.
אנא מכם, הורים יקרים, נוער, בחוריםן, בחורות, אני יודעת שאחרי הגירוש הנורא של הגוש, הרבה חברה ניכנסו לקשיים, ויש אפשרות לפתוח מסגרת בירושלים. ומבקשת מכם, ליצור עימי קשר, אני מעונינת לסייע לבן שלנו לשקם את עצמו, ולהשיאו, אבל לשם כך צריך ראשית טיפול מקצועי ובעזרת עוד חברים יקרים ויקרות, אפשר יהיה ביחד להפעיל לחץ.
יש לי כאן כרטיס אישי, אנא צרו עימי קשר.
תודה לכולםן,
ואם נראה לכם שהמקום כאן לא מתאים, אם כי , אינני רוצה להתפרס למקומות אחרים, מה גם שהאתר שבע, הוא המקום שאנו מחוברים אליו.