ב"ה אני בקשר עם בחור למעלה מחודשיים, עד כה הקשר היה נפלא הן מבחינת השיח, הזרימה, החיבור האינטלקטואלי והן מבחינה רגשית- כל הודעה או שיחה ממנו העלתה בי חיוך, באתי בכיסופים לכל פגישה עם רצון עז והשתוקקות להיות איתו, געגוע בין פגישה לפגישה וכו' וכו', קיצר מאוהבת.
בימים האחרונים ה-כ-ל נעלם. אין לי מושג איך זה קרה ולמה. אבל משהו ברגש השתבש לחלוטין.
פתאום כבר לא ממש מרגש אותי שהוא מתקשר ,והתחושה היא שלא נורא אם לא ניפגש בזמן הקרוב, לא לחוץ לי, הופיע חוסר חשק, חוסר הערכה כלפיו, הבחור נהפך להיות אדם רגיל בעיניי ולא משהו מוערץ. ממשיכים לדבר ולהיפגש כי הורגלנו בכך.
אני ממש מתוסכלת, כי עד כה ראיתי אותו כשותף נפלא לחיים ולבניית בית קדוש. ושלל דמיונות.. דמיונות..
ופתאום בנפילה חדה הכל השתנה! וגם אין לי סיבה הגיונית לכך, סתם ברגש כבר אין כיסופים וגעגועים אליו.
אני לא יודעת אם זה טבעי? אם זה הגיוני? אם זה קרה גם למישהו פה? אם זה משהו זמני וחולף?
או שמא זה צריך להדליק לי נורה אדומה ואני צריכה לחתוך כמה שיותר מהר ת'קשר?!
כי במצב הזה- לצעוד לחופה אני ממש לא יכולה. אני צריכה ממש להרגיש אהבה,הערכה, שלימות בהחלטה!
מבחינה שכלית- יש כמה נק' שאני מסופקת לגביהן, כי הוא ממש לא הבחור שתמיד חלמתי, אבל על זה עוד ניתן איכשהוא לעבוד. אבל על להט ברגש ואהבה? איך???
אשמח לשמוע חוות דעת מבעלי ניסיון. כי אני ממש אובדת עצות. ואולי אני טועה בגישותיי.
תודה רבה!