טוב יותר נכון לשאלות
איזה כיף לשאול שאלות בנאליות, תודה יפעת שהתרגשת שאני שואלת שאלות כאלו, גם אני מתרגשת לשאול כאילו שאלות.
ככה: מהרגע שייצא ונתנו לי לנסות הנקה, מאוד כאב, הוא הצליח להיצמד אבל נגס חבל על הזמן, כל פעם שניסינו יותר ויותר כאב לי, אני חייבת לציין שלקח לשערי צדק יותר מיום וחצי לשלוח אלי יועצת הנקה, וגם אז היא נתנת לי לא יותר מ3 דקות.. עד שהיא הגיעה ניסו האחיות לעזור לי והרגשתי שהן ממש היו קשוחות איתו, הן ממש החזיקו לו את העורף חזק כדי להצמיד אותו אלי נכון, מה שגרם בסוף לזה שלי כבר היו סימנים מהנשיכות, והוא כבר קיבל טעם רע מכל העניין, אז התחלתי בבית חולים כל 3 שעות לשאוב במשך חצי שעה אפילו שלא היה לי כלום, נתתי לו תחליף , ופה ושם הזכרתי לו מה זה פיטמה שלי..
כשהגעתי הביתה באותו ערב כבר התחיל לצאת חלב ממש בשאיבות, ואז הזמנתי יועצת הנקה אלי הביתה
"ליסה שץ" ממליצה עליה בחום, ואחרי שעה + של עבודה סבלנית איתו הוא הצליח להתחבר אלי ליותר מ30 שניות , ובביקור של היועצת יום אחרי הצליח להיות עלי 10 דקות, היא נתנה לי פיטמת סילקון שמאוד עוזרת לי כי הוא ממש עדין נושך , וכיום (הוא כמעט בן שבועיים)הוא מצליח להיות עלי ל45 דקות אם הוא רוצה יותר וממש כואב לי, אני לא ראש בקיר ואני נותנת לו תחליף.
עכשיו לשאלות
1. בהאכלות של הלילה, צריך ליטול ידיים כל פעם לפני שנוגעים בו או בפיטמה שלי אם אני צריכה, אם הוא קם ב5 לדוגמא שכבר קצת בוקר, האם צריך ליטול ידיים אם אני מתכוונת לחזור לישון כשהוא יחזור לישון?
2. וואי איך שומרים על צניעות, בגלל שאנחנו ממש בהתחלה ועדין יש קשיי התחברות אני לא מצליחה להניק בצניעות - כלומר עם איזה בד או אפילו סינר מיוחד להנקה, חם לי ואני מסתבכת.. -מה שיוצא שאם אני צריכה להניק אני צריכה להיות בבידוד 45 דקות ולפעמים שעה, אז מה עושים כשמישהו בא לבקר? אני ממש מייבשת... ולא אני לא מהאלו שתרגיש חופשי להיות חשופה ליד חברות או משפחה. מה אם שולחן שבת, חצי מהזמן לא יכולתי להיות בשולחן כי ב"ה הייתי צריכה להניק לעולל חלבלב...
3. האם אפשר להניק לעד עם פיטמת סילקון,? בנתיים לא מעיזה להוריד כי הוא עדיין מכאיב...
4. טוב אז מה נכון, הלוחשת אומרת לרוקן צד אחד ורק בהאכלה הבאה לתת צד שני.. מה שעשיתי עד עכשיו זה בערך 20 דקות מכל צד, מי צודק?
5. אם הוא אכל ממני בערך 40-45 דקות, והחלפתי לו שמח לו, אך הוא מראה שהוא מחפש פיטמה, זה אומר שהוא עדיין רעב? אווצ' כבר כואב לי... האם אפשר להיסתמך על זה שהוא סתם רוצה למצוץ משהוא ושהוא לא רעב, או ללכת על השיטה שכל פעם שהוא דורש לתת? לפעמים אני נכנעת ונותנת לו תחליף אם רוצה עוד.. הוא אוהב מוצץ אבל אני לא מרשה לו להירדם עם זה, כי אז במקום לישון 3 שעות הוא מתעורר המסכן כל 5 דקות כשנופל המוצץ...
6. האם חובה גראפס אחרי הנקה..לרוב יש לו גראפס.. אבל לפעמים לא מצליחה לעזור לו להוציא.. ומפחדת להרדים אותו בלי גראפסון..
נתונים: הבוקר שקלנו אותו והוא שוקל 3300 זה יותר ממה ששקל בלידה. יש לו יציאות ב"ה וחיתולים רטובים הרבה, גזים בערך פעם ביום בדרך כלל בלילה... הוא לרוב רגוע, ובוכה רק כשמציק לו משהו- נו כמו כולנו 
תודה לכולן
עד כאן בירבורשינו אנו...
ו וואלה הוא ישן.. יאלה גמזו ישר למיטה...
כשנתעורר אולי נווה ואני נמצא כאן תשובה או 2