ישנם 2 מתכונים שארצה לנסות להכין, אשמח אם תעזורנה לי בהמרות של רכיבים מסוימים..
מתכון ראשון:
חמאה מומסת
סוכר חום
ביצה
כפית תמצית וניל
קמח רגיל
קמח תופח
אבקת קקאו
קוקוס.
לזיגוג: אבקת סוכר
אבקת קקאו
חמאה
מים חמים.
ולשאלות: תמצית וניל- הכרחית? אפשר להמיר אותה במשהו אחר? החמאה זה משהו שאנחנו לא מכניסים לבית- ישנן אופציות אחרות?
מתכון שני:
חמאה
תמצית וניל
סוכר לבן
ביצים
קמח רגיל
קמח תופח
אבקת סודה לתייה
חלב
אבקת סוכר לזרייה.
ולשאלות: האם אפשר להמיר חלב במים? ואם אוותר על אבקת הסודה לשתייה זה יהיה קריטי? ושוב- איך נפתרים מהחמאה??
תודה לכן!

)
)