היי.
כי העמדתי 5 קערות עם סוגי קטניות שונים להשרייה למשך לילה+יום,
ואח"כ שטפתי וסיננתי,
ועכשיו אני מתלבטת:
א. את כל הסוגים ניתן להקפיא אחר ההשריה? (חומוס, עדשים ירוקים+אדומים, אפונה, מש)
ב.האם כשמנביטים, עדיף שהקערות ישהו במקרר בנתיים?
ג. ובעיקר -אם לא עשיתי כך, האם זה מקצר את "תוחלת החיים" - כלומר האם אחרי בישול זה יחזיק טרי פחות ימים
מאילו לא הייתי משרה/משרה בקירור?
אני אשמח מאוד לתשובות מהמבינות כאן..
)
)

