אז ככה:
רציתי להכין פסטה - אבל די נמאס לי מרוטב עגבניות (לא יכולה יותר לראות פסטה ברוטב עגבניות..) וגם רוטב בשמל נמאס ביותר.
חיפשתי משהו קצת אחר.. לא היו לי הרבה דברים בבית - אבל ידעתי כמה דברים:
א. יש לי 2 קוטג' שעבר להם התאריך - ואני רוצה להשתמש בהם..
ב. יש לי מלא תבלינים וגם יצירתיות לעשות שטויות...
אז טיגנתי בצל, עם קצת שמן וקצת חמאה (יצא טעים מאוד..)
הוספתי לו את הקוטג'ים, והמשכתי את הבישול..
ואז פתחתי את המקרר - ומה ראו עיני?
חציל עייף...
קילפתי אותו, חתכתי לקוביות (לא ממש קטנות) וטיגנתי אותן במחבת נפרדת,
אח"כ הוספתי אותן לסיר עם הקוטג' והבצל, הוספתי גם גיל אחד, וקצת קמח (כי זה היה מידי נוזלי) ויצא ממש ממש טעים!!
כמובן - תיבלתי -
עם מלח, ואגוז מוסקט.
מוזמנים לנסות..
וגם להציע עוד מתכונים מעניינים לרוטב לפסטה!
ולא משהו רגיל (כמו עגבניות או שמנת, או שמנת פטריות...)
פעם הבאה אני אנסה בטטה עם שמנת.. זה אמור לצאת טוב..
)
)
