משהו קצת שונה מתמיד שאולי יתן לכן הסתכלות אחרת על תגובות של דרך טבעית לנשים בפורום.
כפי שכבר כתבתי כאן בעבר "עברתי יותר הפלות מלידות", אני בהריון שביעי עם שני ילדים בבית אז תעשו חשבון לבד.
רציתי לשתף אתכן במצבי כיון שלא הלכתי הפעם על הדרך הטבעית....
אחת הגרידות שעברתי היתה עקב דימום מסיבי -כך שלא היתה שאלה.
הפלה נוספת היתה בדרך חצי-טבעית והייתי עם כאבי תופת שבועיים ודיממתי חודש.
וההפלה האחרונה, התחילה מכתמים חומים בלבד-היה דופק הכתמים המשיכו והיה לי מעט כאבים ובגלל העבר העשיר שלי אני לא נשארת בבית כשאני חוששת אני הולכת לראות שוב דופק אחרי יומיים גם ב12 בלילה והפעם כמו שהרגשתי כבר לא היה דופק ועדין הרגשתי הכי טוב שבעולם, בלי דימום מסיבי-רק כתמים חומים שלא התגברו.
וקבעתי תור לגרידה אחרי יומיים.
ההחלטה הזו היתה הדבר הכי טוב היה בכל ההפלות שלי!!!! אחרי הגרידה הייתי בלי כאבים, בלי דימום רק כתמים כך שיכולתי להיטהר מהר מאוד (רק בגלל גיל ההריון הייתי צריכה לחכות שבוע בדיוק בשביל לספור שבעה נקייים)
ושבועיים בדיוק אחרי הגרידה-טבלתי ונכנסתי שוב להריון.
למה אני מספרת לכן את זה??? - היו כאן בעבר לא מעט המלצות לחכות שהעובר יפול באופן טבעי ולא להתערב ניתוחית עם גרידה, אם הייתי מקשיבה להמלצות הללו אז היום לא הייתי בשבוע 17, הייתי סובלת מכאבים של התכווצויות הרחם שרוצה להוציא את העובר, הייתי מדממת בלי סוף והייתי נשארת מותשת מכל המחשבה של אולי להיכנס שוב להרון אחרי הסיוט שלא הביא בסוף חיים-זה כאבים בשביל לראות תינוק חי,ולא דימום שוווה את ההמתנה.
לפעמים יותר פשוט,וקל נפשית לאישה לסיים את כל התהליך כשהיא ישנה, בגרידה והגוף מבחינה הורומונלית כבר יכול להכין את עצמו להריון הבא תוך שבועיים-כמו ווסת.
מצטערת אם היה למישהי קשה לקרוא - אבל גם דברים כאלה חשובים להישמע.
(בבקשה אל תתחילו לתת כאן ניחומים כי לא לזאת היתה כוונתי-אלא להגיד שלא תמיד הטבעי זה הנכון)