בס"ד
כבר כמה שנים שאני מתלבטת אם ללכת לעשות קורס מד"א (קורס 60 שעות) ולהתנדב, או לא. השנה התחלתי לשקול את העניין ביותר ברצינות.
יש לי 2 אפשרויות: האחת, לעשות קורס של 60 שעות בלי לקבל תעודה ובלי להתנדב (הוא יקרא קורס 44 שעות) אצל מישהו שאני מכירה ועם חברות שלי. או ללכת לעשות קורס של 60 שעות, לקבל תעודה ולהתנדב- בלי חברות ורוב הסיכויים שאת המדריך אני גם לא אכיר.
למה אני מתלבטת? הפחידו אותי. אמרו לי שיחס לדתיים שואף לאפס, שבעית הבנים- בנות שם חמורה, שלשכוח שם משמירת נגיעה וייחוד- ושאם חשובים לי כל הדברים הללו אין לי מה לחפש שם.
אני מדריכה בסניף מעורב שהיחידים ששומרים בו נגיעה הם אני, המד"ש שלי, ועוד מדריכה מהסניף. בישב"צים אין למדריכים ומדריכות בעיה לשבת אחד על השני. 3 שבתות ראשונות אני חטפתי הלם ובקושי דברתי. המדריך של קורס 44 שעות אמר לי שזה יותר חמור מזה ויותר קשה ממה שאני מדמיינת לעצמי. (בדרך אגב, המדריך דתי...אני לא יודעת מה רמת שמירת נגיעה אצלו...).הוא ביקש ממני לחשוב טוב טוב לפני שאני פונה לקורס של 60 שעות והתנדבות.
זה עד ידי כך נורא? או שאם אני חושבת שאני אצליח לשמור על עצמי אני אצליח?ואם אפשר לקבל קצת יותר פירוט על מה הולך שם בקשר לזה?