אז אנחנו ב"ה בני חודש.. נהנים מכל רגע
עד אתמול הילד עדיין צרח בשעת אמבטיה כאילו מינימום עושים לו שוב ברית,זה קרע לי את הלבלב כל פעם מחדש..הורדתי מינון ניסיתי טיפים שנתתן כאן..ורק טיפ שחברה אחת יישמתי אתמול
ניכנסתי אני לאמבטיה הגדולה מילאתי במים חמים וסבון שלו..ונכנסנו ביחד ואחרי המרחה הראשונה נתתי לו לינוק, והוא נירגע ונרגע..בעלי שופך עליו בעדינות מים על הראש משפריץ לו מים על הבטן...והזכרתי לעולל שמים זה כיף,הוא שחה אצלי בבטן כשהיה לי המון מים,אחרי כעשר דקות ניתקתי אותו ממני,והחזקתי אותי מים עד הצוואר שלו ועשיתי לו תנועות של שחייה והעיקר חוויה מתקנת. לדעתי עשו לו טראומה עוד בבית חולים,את המקלחת הראשונה שלט כמובן שלא ראיתי,אבל בעלי היה איתו..כשעה אחרי שנולד עושים לו מקלחת כאילו הוא חתיכת בשר תחת כיור..בלי שירים ועדינות... מקוה שיהיה לו יותר נעים מעכשיו...
,עדיין מאווד כואב לי בהנקה והיועצת הנקה אמרה שאולי כן צריך לחתוך לו מפנים השפה העליונה..כי הוא ממש לא פותח יפה ת'פה..אז אתמול הלכנו לרופא שיניים מקסים שמתעסק בזה,ואמר שאכן זה נחוץ,וזיפזפ חתך לו..מסכן..הוא בכה..בנתיים אין שינוי בהנקה אבל אולי זה כי אני קצת פצועה שם..
איך מסבירים לבעל שזה לא אישי שהוא בוכה יותר אצלו מאשר אצלי...הוא ממש נפגע מזה וזה מעציב אותו..