שהוא סכ"ה די זול, אבל במתכון שלי יוצא נהדר. (ובשר זול זה גם סוג של יתרון, כי אם לא יצא מוצלח אז לא כואב הלב על בשר שנקנה בכסף רב ונזרק בסופו של דבר)
מבשלים את הבשר במעט מים על אש קטנה-קטנטנה למשך שעה-שעתיים.
(אפשר לתת לו להתקרר לפני שממשיכים)
בסיר רחב מטגנים בצל עד שיתחיל להיות שקוף
מוסיפים גזר מגורד, מערבבים ומאדים עוד דקה שתיים
מוסיפים קוביות עגבניה, ומערבבים כנ"ל
מתבלים - שום, פפריקה, פלפל, פלפל אנגלי, עלי דפנה, כמון.
מוסיפים את המים שנשארו מהבישול של הבשר, רוטב סויה, יין (הכי טוב אדום מתוק), סילאן. לשים יין בנדיבות, הוא מרכך מאוד את הבשר.
פורסים את הבשר לפרוסות ומסדרים בסיר, בתחתית שלו, כך שהירקות והרוטב יכסו לגמרי את הבשר. (אפשר להכין את הרוטב בסיר אחר, לסדר את הבשר בסיר רחב או תבנית ולשפוך מעל את הרוטב.) אפשר ומומלץ לפזר פטרוזליה וכוסברה טריים מעל הכול.
שמים על הפלטה כל הלילה עד לסעודה למחרת.