עבר עריכה על ידי אובדת חצות בתאריך י"ב באב תשפ"ו 18:48
עבר עריכה על ידי אובדת חצות בתאריך י"ב באב תשפ"ו 18:46
אני פשוט לא מבינה, שאלה כזו פשוטה:
למה אין עצרות אחדות וציפיה למשיח???
קורונה- טרור- מלחמות- סבבים- קרע בעם
שנות טרור- גירוש
פיגועים מה לא עברנו,
הלב כבר דואג והעיניים דומעות אנחנו עייפים ולאים ובעיקר- חרדים! מי היה מאמין שעכשיו גם מנסים לחטוף ילדים.
וקונספירציות מפה ועד הודעה חדשה, לא יודעים כלום ולא מבינים כלום. החינוך, המשפט, המשטרה הכל בקרשים ואין בטחון אישי!
אנטישמיות קשה בעולם, פחד גדול והמון חזיתות בארץ
לצד ניסים מדהימים ובאמת תודה לה' יתברך.
ומה עם הילדים של כולנו החיילים? וסוגיית גיוס החרדים? אנחנו צריכים לבקש גאולה ומשיח,
ביום שישי החדשות היו ממש כבר קשות
אמא של אורון שאול נפטרה
ילד נעלם
פיגוע ושריפה
למה אנחנו מחכים? לעוד סבב עם איראן?
לגוג ומגוג שתכף כאן? למה שלא נקדים תרופה למכה? לא למדנו מספיק? ואנחנו רוצים טוב לעם ישראל!
פעם רצו שלום
אח"כ רצינו ביטחון
עכשיו צריך לבקש דבר אחד- גאולה.
איפה הרבנים? איפה אנשי השטח? איפה הימין?
איפה העצרות הגדולות של פעם שנסענו אליהן באוטובוסים-הרשתות מרדימות אותנו כנ"ל הפוליטיקה.
אפילו אנשים כמו צביקה מור או אבות שכולים נכנסים לרשימות פוליטיות -משם לא תבוא הישועה.
צריכים לבקש משיח- איך יבוא הגואל אם לא נבקש אותו.
ולא כתפילה רפה אישית אלא כתפילה לאומית
אנחנו- אנשים דתיים
פסגת השאיפות שלנו זה חו"ל באוגוסט? חינוך ברמה אקדמאית? מה קורה לנו? איפה מה שאנחנו מתפללים עבורו כל השנים? אולי נכוון גבוה יותר? אולי הקב"ה אומר לעצמו- אני כ"כ רוצה לתת אחרית טובה לעם המתוק הזה, הנה יש ניסים אבל האם הם יודעים? מעריכים? האם יש אהבה בין ילדי או רק מריבות וסכסוכים? האם העם הזה רוצה לגדול מתוך הצרות, רוצה לצמוח לקומה הבאה? והאם העם הזה רוצה אותי ומעורר אהבה? האם למשיח הם מצפים? או שמתוך היאוש והצרות כמו במצריים הם, אפילו לא מביטים אל השמיים ומחפשים. כל אחד דואג לעצמו לשיעור ובית כנסת- אבל אני מחכה לכנסת ישראל, שאליי תתפלל להגעת הגואל.
מי מרימה את הכפפה?