כבר כמעט חוד ש שלא יכולתי לבטא את עצמי בפורום המסך שלנו התקלקל ור קעכשיו הביאו אחר
יש לי המון דברים לכתוב
אבל את האמת שאיןלי כוח לכתבו את כולם וגם לא זמן
דבר ראשון החלפתי את הכינוי שלי מכ.ש. למה שיש עכשיו
דבר שני שממש ראיתי שהוא עזר לי
ואנ יחושב שהוא גם נכון ואמיתי הרבה פעמים יוצא לי להלחם ממש נגד ע צמי נגד ההורים שלי נגד היצר הרע שלי לפעמים כמעט התמוטתתי מרוב מלחמות ממש זה לקח לי את כל הכוח החיים שלי זה ממש גמר אותי זה קורה לי המון פעמים כל המלחמות האלה ודבר אחד שראיתי שזה עזר לי זה ענווה להוריד את הראש קשה לי להסביר את זה במילים אני לא יודע אם פאשר בכלל לא ללכת בכוח
גם עוד דבר תרבות המערב זה דבר כל כך נורא אני אספר לכם על דבר שקרה לי אני עובד ביקב שיש שם רעש נוראי החלטתי לעצמי אני אקנה לי אף פי שלש אשים בו שירים (כמובן דתיים) שיעורים של רבנים וככה לא אהיה ביטול תורה ואני יותר אהיה שמח בעת העבודה וכו'
אבל שמתי לב האמת ששמתי לב לזה רק היום שבערך פחות או יותר שמאז שקניתי את זה התחלתי ליפול היצר הרעא התחיל התקיף אותי חבל על הזמן בכל הצורות שהוא מכיר האמת לא הנתי למה והתחלתי מולו מלחמה שכמובן הוא ניצח בה וניצח בה חבל על הזמן וממש לא היה לי כב ר רצון לחיות ולא הבנתי למה זה קורה מה פשעי ומה חטאתי שככה קורה לי מה פתאום הוא התחיל אבל זה קרה בקיצור לא אלאה אתכם רק היום הבנתי שכל זה בגללל המכשיר הקטן וההרסני הזה
תראו כל זה תארויות שלי יתכן שנאי טועה בהם בגדול אבל ככה אני מרגיש וככה גם נראה לי בשכל
כשאדם תוקע לו אוזניות באוזניים שלו הוא בעצם מתנתק מהעלום הוא שומע רק אטת מה שיש עכשיו במה שהוא שומע הוא לא קשוב לכל מה שקורה מסביבו וזה גום לו להיות בדמיון לצאת מהמציאות והיצרא הרע זה מה שהוא עושה משתלט על הדמיון של האדם ומטה אותו לדרכים עקלקלות
פעם סיפרתי על אחותי שהיתה צועקת על אמא שלי זה ממ שמה שקרה לךי אתמול שצעקתי עליה ממש והייתי בהלם מעמצי היום בקשתי ממנה סליחה אבל עד לאיפה האדם יכול להגיע בגלל דבר כזה קטן מכשיר של תרבת המערב תרבות אנשים חטאים
יש לי עוד המון מה לכתוב אבל אים לךי גם כוח ולא אלאה אתכם
תודה רבה על ההקשבה והקריאה
שה' יברך אתכם אנשים נפלאים

? נראה לי לפי הציורים פה שזה משהו שמעניין אותך, לא?