להתחתן זה מדהים!!!אחד הדברים הכי מדהימים שאדם יכול לעשות לעצמו!!ברור שבכל דבר יש קשיים והתמודדויות כי זה העולם שהקב"ה ברא לנו.באנו לתקן.אבל אנחנו נבחר איך להתמודד בעולם הזה. נבחר אם לראות את השפע והטוב שיורד אלינו או לראות הכל שחור.יש תקופות שרואים שחור אבל חשוב לעלות מהם מהר ולהתאמן בלראות כמה טוב לנו.
יש לנו אבא בשמיים שציוה להתחתן בשבילנו!!!כי זה טוב לנו!הוא רוצה לעשות לנו רק טוב! כל אחד מאיתנו עובר קשיים.כולם.ובכל שלב בחיים.אבל אנחנו צריכים לבחור בהתמודדות ובצמיחה ולא בשקיעה ופחד.
אם יש פחד-אז זה היצר הרע!זה מפחיד להתחתן כי את לא יודעת מה זה.כל דבר שלא עשינו מפחיד.חוסר הידיעה מפחיד.אבל תסמכי קצת עליו, תתפללי אליו שיעזור לך לסלק את הפחד!שיעזור לך להגיע אל המיועד מהר ובקלות ושזה יהיה בחור שהבניה איתו תהיה טובה ומצמיחה.
אדם מביא על עצמו את מה שהוא חושב. אני אדם קצת לחוץ...ועל זה אני עובדת.להתרגל לחשוב דברים טובים. וזה עובד!!!תאמיני לי!
צריך להזהר לא לברוח ולומר שאולי חתונה זה לא טוב כי אני לא מוצאת אותו.חתונה זה הכי טוב ובע"ה הוא יגיע והוא יהיה מדהים ויהיה לך בית יציב ושמח ומלא שמחה וצמיחה!
בהצלחה!!