מההורים שלי.
לא יודעת איזה פורום לכתוב את זה, אז אל תקראו.
יש לי אמא ב"ה, מדהימה.לפעמים.
יש לי אבא בסדר. הוא יכול להיות בסדר לפעמים, כשהוא מנסה. בד"כ הוא אלים. מילולית ופיזית.
בכל מקרה, ההורים שלי החליטו להתגרש אחרי איזה 30 שנה.. שיש להם כבר 2 ילדים נשואים ועוד 4 לא נשואים.
האבא נהיה חולה,קשה לו ללכת, בלה בלה בלה.
אוקיי, בהתחלה היה לי קשה שהם מתגרשים אבל הייתה איזשהי הקלה שהם סוף סוף עושים את מה שהם היו צריכים לעשות לפני 30 שנה. זה היה טוב כי אף אחד כבר לא היה יכול לסבול את האבא, את הצעקות שלו, המנטליות שלו, בקיצור אותו. לא נשארה בו שום תועלת. והילדים רק זוכרים אותו כאבא אלים שהיה צועק עליהם, יורד עליהם ומשפיל אותם.
לונג סטורי שורט... היה אישהו סיכסוך בין ההורים עד שהאמא החליטה לעשות צו הרחקה לאבא ל3 חודשים. בינתיים הוא גר לבד(ממש מסכן) עם המחלות שלו.
בנתיים האמא המדהימה והלא החלטית קיבלה התלבטויות, והצעות מהאחים הנשואים שהוא מסכן.. וחבל שיהיה לבד... וזה לא יפה שהיא השליכה אותו לכלבים,אז שתחזיר אותו הביתה. (ברור, מה אכפת להם? הם לא גרים איתו יותר. נח להם להחזיר אותו אלינו.)
לאמא... (שכמובן הושפלה, נמחצה, נסחטה...כשהייתה איתו, כל היחסים ביניהם היו מבוססים על פחד וכסף. היא תעבוד תביא כסף. הוא יעבוד יביא כסף. זהו. השאר זה צרחות וקללות אחד על השני) התחילו להיות רגשות אשמה והמצפון שלה דפק, היא התחילה לשכוח איזה רע הוא היה אליה, כמה קילל אותה, את המשפחה שלה, את הבישולים שלה, את הדרך שלה, את כל הנשמה שלה. היא רק ראתה את הבן אדם שפעם היה (לפני הרבה הרבה שנים) וריחמה עליו, ועל הרגלים הנפוחות שלו, ועל הכרס השמנה שלו.
ועכשיו היא רוצה להחזיר אותו הבייתה וכל הילדים הלא נשואים מתנגדים. כי הם שונאים אותו. זה למה.
שאלוהים יעזור לה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ועוד יש לו תנאים לחזור !!
נמאס לי. שקלתי להתחתן עם כל יצור שזז, רק כדי לצאת מהגהנום הזה.