הצילו!!איך גומלים ילד בן 8.5 מ2 אצבעות בפה???????מתוקה מדבש

לילה טובקורץ 

תודה על ההשקעה שלכםחופר

אני זה לא "עזרתכן"..ד.

אבל, במחילה, למה "הצילו"?...

מה כל כך נורא?

ולחדד יותר: אם זה היה ילד שלי -ד.

הייתי מלטף אותו על הלחי - ושימשיך למצוץ...

יכול להיות שעד החתונה זה יעבור.

זה נורא ועוד איך???מתוקה מדבש

לילה טובקורץ 

תודה על ההשקעה שלכםחופר

את יכולה להגידד.

"סורי" כמה שאת רוצה, כמובן..

אני באתי לעזור לילד שלך - את יכולה לקבל ויכולה שלא.

"מפריע לי".. "פעם זה היה מתוק" (לי.. כמובן...), "לא נעים לי",  "כאילו שאני אמא מזניחה..."  "זה מגעיל"...

כמובן בלי שמן הסתם התכוונת - אך הכל "לך", טובתך" "מה יחשבו עלייך" - לדעתי, לא כך מגדלים ילדים.

צריך לחשוב מה טוב לו. ילד זה לא "קישוט" שיעשה לנו נעים ומתוק. כשהוא נראה לנו "מתוק" עם משהו - טוב. אך

כשזה רק הוא שמרגיש מתוק מבפנים - כבר לא לגיטימי..

ואל תאמרי: אם זה היה הילד שלך..  אני יודע בדיוק מה הייתי עושה. וכנראהי ש לי יותר ניסיון גם בפעל.

כמובן, לא באתי חלילה לפגוע. אני בא פשוט להציב מראה ממה לפעמים, בלי משים, באים שיקולינו - מה שמפריע

לשיקול אובייקטיבי מה באמת טובתו של הילד.

אני הייתי עם אצבע בפה עד הבת מצווה טוזי

בערך בגילו זה הפך מכל היום עם אצבע בפה לרק כשאני הולכת לישון....

ההורים שלי ניסו עליי הכל וכלום לא עבד, עד שיום אחד אני באמת רציתי להפסיק וזה פשוט נגמר..

אז אולי לנסות איכשהו לשכנע אותו לרק בלילה?

בהצלחה לכם!!

גם אצלנובין השמשות

בס"ד

תינוקת בת שנה וחצי, עם שתי האצבעות האמצעיות בפה,

לא רק בשינה, לפעמים גם במשך היום, פשוט - במקום מוצץ..

האחות בטיפת חלב אמרה לי, שאצל אחיה זה היה כשהוא היה כבר בבית הספר.

ככה הם זיהו אותו כשהוא התקרב הביתה, ראו ילד עם שתי אצבעות אמצעיות בפה...

מה הפתרון לזה בגיל מאוחר? אני עדיין לא יודעת,

בעז"ה כשיגיע הזמן, אני אשמח לפתרונות

כנראה שהוא עוד לא לגמרי בעניין הגמילה יוקטנה

אי אפשר "לגמול" אותו. אפשר לעזור לו להיגמל, אבל את העבודה הוא יעשה. כשה"הצילו" יהיה שלו ולא שלך, הוא כנראה ייגמל באמת זה עניינו, אלו הם חייו, תשחררי

אצלינו לא הצילו, אבל ילד בכיתה ב עם מוצץ...קצפת

היתה תקופה בגן חובה שזה היה הצילו, אבל ראינו שזה ממש פוגע בו ריגשית, עכשיו זורמים איתו ובכל זאת, זה לא מתאים, מה עושים?

רק בלילה?ד.
תחדדי את האמירה "זה לא מתאים"יוקטנה

למי זה לא מתאים?

באיזה אופן את חשה שזה לא מתאים, למי שזה לא מתאים לו?

אני מצצתי אצבע עד גיל 15יהודיה מא"י

וסבלתי מזה! המון! אבל לא הצלחתי להפסיק. זה הרע מאוד את מצבי החברתי, שלא היה מזהיר גם ככה.

האצבע שלי עד היום עקומה

הלוואי ואימא שלי היתה מוצאת דרך לגרום לי להפסיק עם זה מוקדם יותר. (וזה לא שהא לא ניסתה)

מצטערת, אנחנו חיים בחברה, לא באי בודד, ובהחלט יש לתת מקום לנורמות חברתיות, כן גם אצל ילדים. ילד בן 8 זה לא תינוק.

אני יכולה גם להוסיף את מה שעשינו לבן שלנו, כשהסתבר גמלנו אותו מוקדם מדי מהמוצץ (הוא היה עם מוצץ עד קצת אחרי גיל שנתיים, כשהמוצץ נקרע, והוא עצמו זרק אותו לפח ולא קנינו עוד אחד. הוא קיבל מתנה, ושמח בה, אבל אחרי זה התחיל לנשוך הכול בצורה כמעט אובססיבית, קרוב לגיל 3 הבנתי שהמצב לא משתפר מעצמו, אבל היה מאוחר מידי להחזיר את המוצץ)

אז זה מה שעשיתי - שמתי לו נשכן על שרוך, וענדתי לו את הנשכן כמו שרשרת. שבוע-שבועיים הוא הלך איתו כל הזמן, ונשך אותו המון, ואח"כ מעצמו הוא הפסיק.

ואני חושבת שהענין שזה היה חסר לוט, ברגע שהוא קיבל דרך להוציא את החסר הזה באופן לגיטימי, החוסר הושלם.

אני מציעה לך לעשות דבר דומה. תמצאי לו תחליף, כזה שיהיה מתקבל על הדעת, אבל יענה על הצורך שלו. כך תהיו מרוצים גם את וגם הוא, ואולי זה יעזור לו להגמל מההרגל לחלוטין.

אבל חשוב - צריך לחפש לו תחליף שאם ירצה הוא יוכל להמשיך, כלומר, התחליך לא אמור להיות זמני, אף על פי שהוא עשוי להיות כזה

כשטוב לו אז רק בלילהקצפת

לילה טובקורץ 

תודה על ההשקעה שלכםחופר

אני הייתי מציע לכם,ד.

לחכות עוד כחצי שנה - ובינתיים, לא לעשות כלום ולא להגיד כלום.

את אומרת שהוא "מודע". אז הוא מספיק "לחוץ" גם ככה להסתיר את זה.

אם אתם תהיו ב"צד שלו" כלומר, מבינים אותו ולכן לא מדברים על זה ולא מתרגשים מזה - אז יהיה לו פחות לחץ.

מה שפחות לחץ לנטישת המוצץ - כך יותר רגיעה ויכולת להרגיש מעצמו את אי השייכות כשלא שייך, וממילא יותר

סיכוי לסיום הענין.

ככל שמרגיש יותר לחץ - בשלב שהוא עוד באמת "צריך" - אוחז ב"מרגיע" שאותו מנסים לקחת, אפילו לא באמירה ישירה.

לתת לו להיות עוד קצת "ילד קטן".. ובמקביל - שמחה ופעילות המתאימה לו.  מן הסתם תוך זמן מה זה כבר ייפסק מעצמו.

אנחנו כבר שנתיים ירדנו מהנושאקצפת

הוא מקבל אספקה של מוצצים כשנגמר [האחים הקטנים שלא הפסיקו כבר] הוא מבין מעצמו שזה לא מתאים לגילו אני מקווה שכשהוא ירצה להיגמל לא יהיה לו קשה מידי .

תחילת הקיץ של כיתה ב' - יעד סביר...ד.
כמה אתם רגישים ותומכים!יוקטנה

לילה טובקורץ 

תודה על ההשקעה שלכםחופר

אז מה בתכל'ס? להתעלם או להילחם?מתוקה מדבש

מה הכי טוב לילד בן 8 , הגיל כבר די מבוגר בשביל אצבע.

זה מפריע לי גם שהוא מסתובב כך.

מה הפתרון לגיל הזה?

גם אני מצצתי עד מאוחראנונימי (פותח)
קפץ...אנונימי (פותח)

וזה היה נורא.

ההורים שלי ניסו הכל וגם אני רציתי להפסיק

אבל היה לי קשה ומתוך הרגל הכנסתי אצבע לפה גם עם מרה 

ואז כל היום היה לי טעם מר בפה.

בסוף רק עם הרבה כח רצון שלי הפסקתי עם גרב  או תחבושת על היד

הייתי מתעוררת בלילה כל פעם שניסיתי להכניס אצבע לפה וזה היה נורא

אבל עם הרבה עידוד של אמא הצלחתי (:

לבן שלי נתתי כפית בלילה במקום האצבע שיהיה לו יותר קל להרדם.

זה קשה גם לו. צריך הרבה עידודים ותוצאות משמחות כל פעם שמצליח להתגבר קצת.

והעיקר לשדר לו שאת מאמינה שהוא יכול.

אני מניח שזה לא היה בגיל 8.5ד.

יש הבדל בין להפסיק הרגל שכבר כל הצדדים מרגישים שהוא מיותר ונמשך רק מכח ה"אינרציה",

לבין להפסיק דבר שלילד יש עדיין צורך בו.

כל מקרה וגיל לגופו.

לפעמים משדרים לילדים שהם "יכולים" דברים שאנו מאד רוצים, אבל עוד לא הגיע זמנם מבחינתם - ואז הם באמת לעיתים "יכולים", בגלל השדר הזה, אבל הנזק מהחסר במה שהם צריכים, גדול מה"הישג" הזה. לא צריך יותר מידי "להנדס" אותם..

לעניות דעתי ילד בן 8 יכולאנונימי (פותח)

בכללי...

כמובן שתלוי בילד ותלוי עד כמה הוא רוצה.

זה פשוט התמכרות שמתישהוא הוא יצטרך להתמודד איתה

ועדיף כמה שיותר מוקדם.

לא עדיף כמה שיותר מוקדם.ד.

כמו שהסברתי - וכמו שאולי גם את כתבת -  זה באמת תלוי בילד ומה מרגישים המניע,

כשזו "התמכרות", אכן טוב לגמול בסבלנות.

לפעמים זה צורך. כמו שגם לגבי ילד קטן מבינים שזה כך.

באיזה גיל? זה ענין אינדיבידואלי.  תלוי בילד.

זה יעבור לו בסוף אל תריבי איתו בשביל זה ואל תערעריאנונימי (פותח)

לו את הבטחון העצמי בגלל זה,הוא יבין מעצמו  שהוא צריך להפסיק ואז הוא יפסיק (גם הבן שלי מצץ ככה ,גם את שתי האצבעות ,פעם הודעתי לו שהיוםי בואו הבני דודים. הוא ענה לי אוף.- למה אתה לא רוצה?-אני אוהב אותם אבל אני לא יכול למצץ אצבע כשהם פה)

יסכה צדקת במאת האחוזים. גם לימתוקה מדבש

לילה טובקורץ 

תודה על ההשקעה שלכםחופר

לדעתי לא יהיה מאוחר מידי.ד.

עם הזמן - ה"סביבה" בנושא זה יפריע גם לו.

בפרט בתור בן, ש"בטוח בעצמו"..

בעית גמילה, לאו דוקא מאצבעפיגא

לילה טובקורץ 

תודה על ההשקעה שלכםחופר

ומה עם קשר אמא-ילדמעשיה נאה

שאלה שקצת הטרידה אותי בנושא הזה -

הרבה כאן אומרים שלא צריך להתייחס ורק לאמא זה מפריע והילד לא סובל מזה אז היא צריכה לתת לו לחיות.

ואני שואלת את עצמי אם זה שזה מפריע לאמא זו לא סיבה טובה לטפל בזה.

אם זה גורם שהאמא מרגישה גועל כל פעם שהיא מסתכלת על הילד עם האצבעות בפה והריר והכול, זו לא סיבה טובה מספיק לעשות עם זה משהו? ההרגשה הזו של אמא כלפי הבן שלה לא מסוכנת גם כן, ורגשי הדחייה האלה לא יכולים להביא לריחוק נפשי או שהילד ירגיש שנוא?

אז אולי גם זו סיבה לנסות לגמול בכל זאת. זה לא טוב שאמא תרגיש דחייה מהילד שלה.

הגזמתחנדבוש

זה נראה לי קצת מסוכן שעל כל דבר שמפריע לאמא יש לטפל בילד... בדיוק לכן האם היא אשה בוגרת שאמורה לטפל בעצמה. כאמא אני שואפת ליצור הפרדה בין האישיות שלי לשל ילדיגם אם זה קשה זה משתלם ואם לא עכשיו אימתי?

א. זו באמת בעיה של האמא..ד.

היא צריכה להתמקד בטוב שבילד שלה. לא להתפעל מדברים כאלה.

ב. אבל אני מסכים איתך, שבמקרי-קיצון, שהאמא עוד לא מצליחה לעבוד על עצמה וזה גורם לה הרגשות קשות כלפי בנה - אז משיקולים תועלתניים לגמרי, ללא שמץ הצדקה מוסרית, אולי זו אכן סיבה..

אבל זו באמת בעיה: ומה יהיה אם אמא נגעלת מזה שבנה עושה בחיתול? גם נשתדל לזרז גמילה?  כן, ידוע שזה "טבעי"..  אך העיקר תלוי בנקודת המבט שהיא מחליטה עליה.

אולי רפואה משלימה?פיגא

כגון  - קרניו סקרל, שעוסק באיזון אנרגיות, או כל טיפול מסוג אחר שיכול להועיל, יפתור תוך זמן קצר את הבעיה.

בהצלחה!

זה קרה לאחי...ציפי1111

אח שלי מצץ אצבע עד כיתה ב' ,אני (אחותו הגדולה) כל הזמן הוצאתי לו את האצבע מהפה ובקשתי ממנו שיפסיק,הוא לא הפסיק,ואמא שלי לא נסתה לשדל אותו להפסיק,

יום אחד הוא הלך עם אמא שלי לרופאה והיא אמרה לאמא שלי שכדאי שהוא יפסיק כי בעתיד הוא יכול להיות דחוי בחברה אם הוא ימשיך עם זה.אחי לא הבין את כל ההסבר אבל הוא שמע שהרופאה אמרה שכדאי להפסיק ומאז הוא החליט הפסיק. וזהו.

תני לילד את הזמן, כשזה יבוא מעצמו זה ילך הכי טוב

פייגא-ממש אהבתי!!עוד מישהי
זה עלול להזיק גם לשינייםלמענך

אבל בלי רצון שלו זה לא ילך.

לכן לדעתי לא להפסיק לדבר ולשכנע אותו שזה לא טוב והוא כבר גדול ויכול

כמובן באהבה ועידוד 

עד שירצה מעצמו.

למה זה מפריע לך?עדידפ

זה צורך, תני לו!

הרי הוא לא יתחתן עם אצבעות בפה....

האם הוא רוצה להיגמל וישתף פעולה?כלנית1
אם זה מפריע לו והוא רוצה להיגמל מההרגל (יהוא יודע שהשינים תהיינה עקומות ויצטרך קוביות לישור ועוד, או שהוא רואה שחברים לא מתלהבים ואולי מלגלגים או נרתעים מקשר איתו בגלל זה, או שהוא מרגיש זה ילדותי), אפשר יהיה לצפות לשיתוף פעולה ואז- קונים "מרה" (בכל בית מרקחת) וקובעים איתו שמורחים את זה על האצבע, לפחות בהתחלה רק בבוקר/אחה"צ.
אם יש אפשרות, כדאי להתייעץ עם מרפאה בעיסוק, או שתקני לו בבית מרקחת מברשת שיניים כמו אצבעון (אצבעון ועליו מברשת סיליקון) שמצמידים לאצבע ועושים עיסוי פנימי בפה, כדי לחזק את התחושה החסרה (נועדה במקור לתינוקות).
לגבי תהליך הגמילה (אם הוא מחליט להיגמל): טבלה שבה הוא יכתוב באלו שעות ביום הוא מרגיש צורך למצוץ. יתכן שהוא במתח או שמרגיש צורך כדאי לשים לב שהוא לא יחפש לעצמו מקור אחר להנאה אורלית כמו לעיסת השרוול (וכבוגר- סיגריה).
אם הוא לא משתף פעולה, תבני בעצמך טבלה ותנסי לזהות באילו שעות ביום הוא זקוק לזה יותר.
אילו תגובות יפות, חן חן חמודות!מתוקה מדבש

לילה טובקורץ 

תודה על ההשקעה שלכםחופר

עצות חשובות!זורוגורואחרונה

לילה טובקורץ 

תודה על ההשקעה שלכםחופר

מחפש המלצה לפסיכולוגית דתיה למבוגרים טובה ומוכשרתמעל ההר

איזה אזור?אריק מהדרוםאחרונה

ילדה שמפחדת לקרואזאת שלצידך

שלום לכם.

יש לי ילדה מתוקה ומחוננת הן מבחינה רכישיצ והן מסחינת לימודית שעולה לכיתה ה

והיא ממש מפחדת ממורכבות בספר. מספיק שיש אדם רע או משהו מפחיד היא לא מסוגלת לקרוא.

יש לה נפש מאוד רגישה בכללי.

אשמח להמלצות מה אפשר לעשות. ואם יש לכם ספרים מומלצים בסגנון לילדה שאוהבת לקרוא ומסיימת ספרים בטיל.. אבל לא יכולה לקרוא ספרים עם מורכבות רגשית

אם יש לה נפש רגישהמשה

תקראי קצת פה: יש לה עולם שלם של אתגרים שהקריאה היא רק חלק ממנו.

פורום אנשים רגישים מאוד | ערוץ 7

(סיכוי טוב מאוד שגם את בקטגוריה או האבא של הילדה, זה עובר בתורשה הדבר הזה).

תביאי לה ספרים אחריםxmasterxאחרונה

רעיונות למתנות (וברכות) לשבת כלה/שבע ברכותdn5754

עשיתי בדיקת היריון 16 יום אחרי בדיקת ביוץ חיובית

נראה חיובי בעיניכן?

לא יודע אם זה קשור לפה אבל ננסה מה יש להפסידראובן255

שלום לכולם\ן

אני כותב פה כי אני יודע שיש פה הורים לילדים שקוראים ספרים\מגזינים

יש לי חבר שהוא אח בבית חולים שניידר (שזה בית חולים לילדים)

ולפעמים בהרבה שבתות הילדים הדתיים שמאושפזים שם יש להם שיעמום מכיוון שאין טלפונים וההורים לא תמיד מספיקים להביא להם ספרים או מגזינים בגלל הלחץ של האשפוז או של השבת אז הוא החליט לפתוח להם גמ''ח של ספרים לציבור הדתי כדי להקל על ההורים אז אם יש למישהו ספרים או מגזינים שמתאימים לציבור הדתי (למשל מקום בעולם או אותיות וכו') שהוא לא צריך או לא משתמש אז אשמח שתפנו אליי בפרטי

תודה לעונים ושבת שלום

ייעוץ אי זוגי - פריקה והתייעצותדון מנואל

גיל 38, הילדים, העבודות, החיים עשו את שלהם. פה ושם משברים, עלבונות, ריבים הביאו אותנו לכך שאשתי רצתה ללכת לייעוץ זוגי. בישוב שלנו כמובן לא היה כדאי ללכת ליועצים שאחרי זה נפגוש במכולת, בגינה או בבית הכנסת והלכנו לישוב ליד למישהו מומלץ. אשתי יצרה את הקשר הראשוני, ספרה מה שספרה והגענו אליו.

אחרי 3 פגישות איתו הרגשתי משהו לא בנוח בכלל. היועץ המדופלם והמומלץ לא בדיוק יועץ זוגי. הוא יועץ לאשתי איך להיטיב את חייה. ואני בתפקיד חלק מההצגה או מההפקה. בעצם אני צריך לעבוד על דברים שיגרמו לה להרגיש טוב. הפתעות קטנות, עזרות במה שהיא צריכה, להתחשב בה ולדרוש בשלומה. היא צריכה גם למצוא דברים שיגרמו לה להרגיש טוב. ללכת לחוג, לפגוש חברות, לדעת להגיד לי מה היא צריכה.
בכלל הופתעתי לגלות שלא ניתנה לי בשום שלב עד כה אפשרות לומר מה מפריע לי בחיים, בבית, בזוגיות, אולי בעבודה, אולי במשהו אחר. הכל ביחס למה שהיא מרגישה.
זה כמובן לא תהליך משפטי שבו צריך לשמוע שני צדדים ולהחליט מי אשם, אבל אם נוגעים ופותחים ומטפלים, גם לגבר שאולי לא בא עם משא סבל לייעוץ, יש דברים שהוא היה רוצה לפתוח ולומר.
אולי אני לא מבין מה הייעוץ אמור לכלול. כי אני מוצא פער די גדול בין ההמלצות על הבחור לבין איך שאני מרגיש אצלו.

ממליצה לך לכתוב את זה בפורום נשואים טרייםיעל מהדרום
לק"י

הוא יותר פעיל.

בהצלחה!!

לגיטימי לגמרי...ד.אחרונה
ייעוץ אמור לגרום לשני הצדדים להרגיש בנוח.

אם מישהו מרגיש שהייעוץ הזה אינו מדבר גם אליו - אפשר לחפש מישהו אחר.

יתכן שאחרי ששמע בתחילה את אשתך, הבין כאילו הבעיה נמצאת רק בהרגשה שלה - ולא גם בהרגשה שלך.

כמובן, לאידך, שייעוץ טוב אינו אמור להיות זירת טענות הדדיות. זה לא לחפש "מי אשם", אלא איך בונים בטוב יותר את ההדדיות.

אז עצות של הפתעות קטנות, עזרות, התעניינות בשלום השני - הן טובות מאד. אבל זה לא מספיק, כשהן מופנות באופן בולט רק לכיוון אחד.

לגבי להקשיב מה מפריע לך, בחיים, בעבודה וכו' - זה דבר חשוב מאד. אלא שמישהו כזה, לפעמים יתמקד במה שבין בני הזוג, ופחות במה שמעבר לכך.

אני יכול לשלוח לך בפרטי, שם של מישהו (קרוב משפחה) מנוסה מאד, חביב וישר, מייעץ בהירות ובפשטות - ותוכל להתקשר אליו, להסביר מה הבעיה שמצאת בייעוץ הנוכחי - ולשאול אם יש לו רעיון...

מחפשים קהילהאבא פגום

אנחנו הורים ל 7 ילדים גרים היום בשכירות ברמלה, בגרעין התורני ומחפשים להשתקע במקום עם קהילה תורנית אבל לא לוחצת. בגלל שאני עובד בבני ברק, מחפשים מקום שמצד אחד המחירים עדיין שפויים ומצד שני לא רחוק מידי מהעבודה. חשוב לנו קהילה תורנית שמשקיעה בילדים ונוער.

נשמח מאד להמלצות ☺️

ילגים מפרק א וצוואהיל 000

לא מצאתי פורום מתאים מקווה שפה אפשרי

שלום  בעלי נפטר יש לו ילדים קודמים

לנו משותפים

הכל היה בסדר לא ראיתי את זה בא

סעדתי את בעלי בזמן שילדיו קודמו בעבודות

אימא שלהם הילה חכמה הגיע חטפח בו בבית חוליל לגבות טת הילדים מול המשפחה שלא תראה שלא באים

ואני לא יכלתי לעבוד

כי גם לא רציתי בעלי קודם להכל

מבעל חזק שלא היה חולה  אף פעם לא ראיתי אותו שוכב עם חום או משהו דומה לא כדורים כלום

עובד פיזית קשה כל חייו

לא יכולה לפרט הכל

שמר הכל בפנים עד שהגיע למחלה ומהר הלך

ילדיו רצו מידע על כל  דבר

על עורך דין שמטפל אפלו אני ובעלי לא התענינו

לא הבנתי מה ילד שבקושי רואה את אבא שלו מתענין בקצבה

מאשים אותי שאני יודעל אל כל המידע

אין לי תו ירודה לא נותנים מידע  גם לאישה

אבל הם בשלהם

עכשיו הכל מובן הכינו את הקרקע

ילד שכל חייו לא הספיק לו מה שנתן רצה עוד

עגשיו מרגיש שיכול להכניס לי

אני לא בתחרות

הם יושבים מולי ומחלקים  את הבית

החלק שהם לא הבינו שאטאמטית הבית נאשם על שמםץ מי שמדריך אותם מהמשפחה לא מבין ולא אמר להם

הם אמרו לא נוציא אותך מהבית

לא בטוב לב,בהתנשאות

פה שתקתי

שאני רצתי עליו בעלי עבד ואני נלחמתי לקנות אותו כן מפרנבס עיקרי

כי לא היה שעות בבית וכל עול הבית היה עלי עד שהתמוטטתי בעבודה

ועבדתי פחות

לא היה לו עזרה משום צד

המשפחה שלו ידעה על מצבו הקשה

ולא באו לבקר פעם אחת

לא יצאו לקפה או שהבאו אליהם

רק רצו שנפכש במסעדה פעם בחודשים

אבל הוא לא יכח רצו לעשות וי

התנהגו אלי לא מכבד בבית חולים

קראו לי בשמה של,גרושתו

ולא אמרתי כלום

בעלי גוסס והם אבים איתי מולו

שתקתי

אבל הילדים שלו איתם יד ביד

אז גם אני שינתי את גישתי ואהיה בקשר עם משםלתן גם לי יש,ילדים

אימא שלהם השחקנית הראשית פה

הראתה לי שהיא איתי

ותקעה לי סכין בגב חיממה את הילדים שלא מבינים הרבה

על התערבות בכל נישא

לקחה את הפיקוד על משפחת בעלי לא ידעתי שהיא כל יום מדווחת עלי היתה מגיעה כאלו לעזור

ומדווחת הכל לא הבנתי למה המשפחה שלו לא מתיחסת

אלי

אני איתו בכל הטיפול והם  לא מתיחסים אלי רק לגרושתן אפלו קוראים לי בשם שלה

בשבעה היא לא יכלה לראות שברים חברים של בעלי הכל  רצתה לדעץ להתערב

היום הילגים שלו מתנהגים אלי כאלו זהו

הוא מת את כלום

רוצים את חלקם לא  מוותרים על כלום

אני לא גרה בבית ויש להם פה זכות

הכי כאב לי שהם התנתקו מאחים שלהם

ובקשר טוב עם המחה שלא ביקרה את האבא כי הם בדיור כמוהם

לא הבנתי איך אני הרעה פה

מה עושים אין לי עורך דין כל מי שהגעתי אליו לא היה בטוח במצב

חיבת עורך דין שיתן לי בטחון

אין פה מיילוינים אבל יש לי ילדים קטנים ואני לא בריאה מצבי לא ממד טוב נםשי פיזי

מצטערת לשמוע על בעלך ועל המורכבותנעמי28אחרונה

תפני לעורך דין.

לחוק לא אכפת מרגשות ומי מסכסך.

אם מגיע להם, מגיע להם, מה ששלך יהיה שלך בעזרת עורך דין טוב שישיג לך אותם.

פרסום הנסחן120

שלום וברכה,

חשוב לי מאוד לשתף בנס עצום שנעשה לנו.

לביתי הקטנה חולשת שריר בעין הגורמת לפזילה, לאחרונה הפזילה החמירה ונוירולוג מומחה הפנה אותנו לבדיקת הדמיה של המוח בהרדמה.

הילדים הם האוצר הגדול ביותר שלי והתפללתי לבורא עולם שיעזור לי לחזק את הביטחון והאמונה ולהילחם בפחד ובחששות שהרי הכל מאיתו יתברך מאבא מלך העולם.

ב"ה הבדיקה חזרה תקינה וקיבלנו את התוצאות מבלי להמתין את כל זמן ההמתנה המקובל.

"הודו לה'כי טוב כי לעולם חסדו" תודה רבה ריבונו של עולם,

כמה חשובה ויקרה הבריאות , כלום לא מובן מאליו .

בתפילה  לבשורות טובות ישועות וחיזוק הביטחון והאמונה והקשר התמידי לריבונו של עולם והבנה והכרה בכל הטוב שבורא עולם עושה איתנו.

אולי יעניין אותך