שכבה של חמאת בוטנים ומעליה שוקולד.
האם זה המתכון?
מצרכים100 גר' חמאה250 גר' חמאת בוטנים 4 כפות דבש שליש כוס סוכר 1 חב' שוקולד מריר 3 כפות חלב כפית סוכר כ-20 ביסקוויטם |
אופן ההכנה1. מועכים ביסקוויטים לפירורים בקערה.2. בסיר קטן מבשלים את החמאת בוטנים יחד עם החמאה,דבש ושליש כוס סוכר.עד שנוצרת תערובת אחידה. 3. יוצקים את החמאת בוטנים לקערת הביסקוויטים, מערבבים היטב, ומכניסים לתבנית בינונית לחצי שעה למקרר. 4. בסיר נפרד מבשלים את השוקולד המריר עם כפית סוכר כף חמאה ומעט מים/חלב. 5. לאחר חצי שעה במקרר יוצקים את השוקולד על העוגה ומכניסים לקירור נוסף של כשעה לפחות . |







)
