עברתי לדירה חדשה ויש שם תנור אפיה בילט אין (של באוקכנט).
הוא יותר משוכלל מהתנור הרגיל עם הכיריים שהיה לי קודם ולמרות שקראתי את כל החוברת אני לא מצליחה להבין מתי משתמשים באיזה תוכנית.
יש ככה:
1. אפיה רגילה מלמעלה ולמטה
2. אפיה רק מלמעלה
3. אפיה רק מלמטה
4. אפיה מלמעלה ומלמטה + טורבו (שזה גוף חימום אחורי)
5. רק טורבו (גוף חימום אחורי)
6. רק מאוורר (להפשרה של מזון)
7. גריל
בקיצור בין אפשרויות 4,1 ו-5 אני לא מבינה מתי במה להשתמש.
יש גם משהו מוזר - גם כשאני בוחרת את אפשרות 1 עדיין יש איזשהו מאוורר שפועל שם ומוציא רוח. התנור לא ממש שקט. חשבתי שרק במקרה של טורבו אמור להיות מאוורר שפועל.
ניסיתי להכין צ'יפס בתנור או ירקות בתנור, ניסיתי נראה לי את כל האפשרויות ובכל זאת חיכיתי מלא זמן עד שזה נהיה שחום ופריך כמו שאנחנו רגילים (בסוף הילדים בכלל לא הספיקו לאכול מזה כי כבר הלכו לישון... וגם התנור פעל מלא זמן)
ועדיין זה לא היה לגמרי פריך כמו שהייתי רוצה הם קצת יצאו רכים כאלה.
אז בצר לי אני פונה לעזרתכם... 
מה לבחור לעוף מכוסה ולא מכוסה, עוגות, ירקות לאנטיפסטי, צ'יפס, חלות וכו'
)
)
