אני רואה שיש כאן הרבה שרשורים על הנקה... אז אני מצטערת אם זאת מעין טחינה שאני פותחת עוד שרשור, אבל ממש קשה לי...
פתאום אני קולטת שכמעט נגמר לי החלב ![]()
הוא גדול ב"ה, בן 9 חודשים, ואוכל מוצקים - ולכן יונק פחות... למי מכן שזוכרת, יש לנו איתו כל הזמן בעיות שינה, עד שהדברים מסתדרים - משהו מתחרבש... אז הנה, הוא למד להירדם מתוך הנקה, ופתאום אני מרגישה שזה לא עובד..! פתאום בימים האחרונים זה נהייה יותר קשה, והוא לא כל כך נרדם... וחשבתי אולי יש לי פחות חלב אבל לא חשבתי שזו הבעיה, כי ראיתי שסה"כ הוא לא מתלונן...
ואז אתמול בלילה, הוא קם לינוק (כרגיל) וינק וינק, ולא נרדם.... והיה ממששש קשה להרדים אותו אח"כ... היה לילה לא קל. כל פעם שהוא קם לינוק - הוא לא נרדם... ואז בשנת הבוקר הוא נרדם בקלות בהנקה.. ובצהריים הוא לא נרדם... וחשבתי "יוו אין לי חלב?!" והוא ניסה בכללל הכוח, הייתי בהלם!! עד שאחרי איזה 4-5 דקות החלב זרם וראיתי שהוא בולע בליעות ממש גדולות... בסוף הוא נרדם... ועכשיו, בערב, אחרי האמבטיה, הוא יונק.... ויונק... ויונק... ולא נרדם... ונזכרתי שבאמת לפני יומיים כל היום לא הייתי איתו, ושאבתי כל 6 שעות, והיה לי רק משהו כמו 150-180 בכל שאיבה... זה קצת, נכון??? אבל לא התרגשתי.. כי בסדר, התמעט החלב מן הסתם... כי הוא אוכל בעיקר מוצקים... אבל כל פעם שאני מרדימה אותו זה בהנקה, אז חשבתי שלא ייגמר לי.. כנראה זה לא הספיק 
ואתמול הייתה הפעם הראשונה שלא לקחתי את המיקרולוט. החלטנו להפסיק... אתן חושבות שזה יכול להיות קשור???
אוף, ממש קשה לי עם זה..! אני יודעת שהוא כבר גדול, וב"ה 9 חודשים הוא קיבל הנקה, אבל אני ממש רוצה להמשיך להניק אותו.... לא רציתי להפסיק עד שיהיה לי קשה מדי... ואפילו לא היה אכפת לי שהוא קם בלילה לינוק כל שעתיים שלוש...... איך זה נגמר??

עכשיו כשהוא לא נרדם הוא ממש בכה ובכה... ולא הבין מה קורה.. הוא ניסה לישון... בסוף הפשרתי חלב מההקפאה.. והוא שתה איזה 130 או 150, לא זוכרת.. ולא נרדם עד שבעלי חזר, אחרי איזה שעה וחצי, והרדים אותו תוך 10 דקות.... כשזו לא אני הוא מוכן להירדם בנדנוד... אבל מה אני אעשה??? רוב הזמן זו אני שאיתו... אוףף, מסכן, למה תמיד מסתבך לו כל הקטע של ההירדמות???
קשה לי עם כל המצב...
שייך עכשיו לאכול דברים שמגבירים חלב? אני גם מתלבטת.. אולי פשוט כדאי לתת לטבע לעשות את שלו?.. 
בע"ה אני מקווה להיכנס להריון בקרוב (אמן!) ואז אולי זה לטובה כי גם ככה אני נורא מתעייפת בהריון......
אוחחח... לא יודעת מה לחשוב

)