להאיר את עיניכם ע"י משו שלמדנו השבוע..לענ"ד שווה את ה5 דקות קריאה
לי אישית זה ממש שינה הסתכלות,וממש שפך אור חדש על כל העניין של מה זה בעצם גהינום..![]()
העולם הבא,זהו עולם האמת.נטו.
אין דאווינים,אין משחקים,אין חשבתי ש..הכל דוגרי.
אז הגיע הזמן והנשמה מגיעה לשמיים..
ה',האבא היקר..בא לקראתה ואומר לה:נשמתי..נשמה שלי!כמה זמן חיכיתי לך..כמה כספתי רק שתגיעי כבר!סופסוף הגעת אליי..(באתי לכתוב שה' אומר ב"ה..
) אז נשמה,בכבוד-כנסי לגן עדן.כנסי לגן עדן!
והנשמה..מאחר וכל כולה רק אמת.והיא נמצאת כרגע בעולם רק של אמת.מת-ביישת בעצמה!אני?ל..גן עדן?..לאיפה שאברהם,יצחק,יעקב,דוד,שלמה,משה ואהרון,הרמב"ם,וכל הנשמות הקדושות של כל הצדיקים מכ...ל הדורות נמצאים שם,אז שא-נ-י ייכנס לגן עדן?תראה איך אני נראית!אני מלאה כתמים!איי...געאוולד אבא...אני מלוכלכת=\תסתכל מה זה..אני חייבת להתנקות..
יודעת מה,יש לי משו בשבילך..יש לי איזה מקום שמתנקים שם טוב טוב מכל הלכלוכים,תלכי,תתנקי שם כמה שצריך,ותחזרי אליי לגן עדן..ודירבלאק..לא יותר מידי זמן נשמה..ג-ג 11 חודש ואת פה בחזרה..
משל למה הדבר דומה,
לחתן ביום חופתו,ממש 10 דק' לפני החופה..הרגע הכי נכסף ונחשק של האדם,זהו-10 דקות ואני של אשתי..ואשתי שלי..10 דקות ואנחנו ביחד לנצח בע"ה.
וממש כבר 9 דקות לפני החופה,החתן לבוש כמו שצריך,חולצה לבנה,מכנס קרם,ורדבק,ממש כאילו הוא עוד שניה מתחתן.. ופתאום,ספלאששששש.עובר רכב,שעבר בשלולית ומשאיר על החולצה של החתן שלנו פס בוץ חום מסולסל.
איייי...ואומרים לו לחתן,יאללה,הגיע הזמן,בוא לחופה..והוא אומר להם:לע..אין מצב,תסתכלו איך אני נראה!בחייאת!תנו לי רגע אני מתקלח ובא!אבל כפרה..החופה,החברים,האישה,ההורים,מחכים רק לך..אז בחייאת סיים זריז...
זהו..לי אישית זה ממש שינה הסתכלות מקצה לקצה..
שבצ'לום!=}