תעודת עניות לציבור הדתי לאומייהודי אמיתי

אני לא יודע אם זה קשור לפורום אני מפרסם את זה פה בגלל שאני מאריאל ואם יש אנשים שיכולים לתת לי תשובה אמיתית אז זה אנשים מאריאל =)

שמעתם על דבר שנקרא בירה ונשירה?

אם לא אז אני אסביר לכם. בקיצור שנה שעברה בסוף שנה שתי שמיניסטים "דתים" ממרכז הארץ החליטו לעשות מסיבת סיום 12 שנות לימוד, ובכן דרך הפייסבוק הם פרסמו מודעה בזו הלשון: לכל השמיניסטים בארץ הנכם מוזמן לאירוע בירה ונשירה שבו נחגוג מסיבת סיום 12 שנות לימוד. מה כלול? בירה מהחבית, אלכוהול חופשי וכמובן ריקודים ובנות. בסופו של דבר הגיעו 600 שמינסטים!!! (מתוך כמה אלפים בודדים) ואתם בטח יכולים לתאר לעצמכם איך נראתה המסיבה הזאת: ריקודים מעורבים, חוסר צניעות מוחלט, נשיקות וחיבוקים עם הבנות.

עכשיו אתם בטח שואלים את עצמכם למה לעדזאל הוא מספר לנו את זה???

אז ככה אני שמעתי על הסיפור הזה לא מזמן ואיך ששמעתי אותו ישר הזדעזתי. אבל אז חשבתי קצת והבנתי שזה בסך הכל עוד חלק מהתופעות השליליות שנמצאות בציבור שלנו ,אמנם בקנה מידה גדול יותר אבל העיקרון זה אותו עיקרון. ואם אתם לא מבינים אז אביא לכם כמה מקרים בשביל שתבינו לאיזה רמה הגיע הציבור "שלנו".

ילד "דתי" בכיתה י' ששכב עם חברה שלו.

2 נערים "דתיים" ששכבו ביחד בפנימייה.

אב ובן "דתים" שמנהלים אתר פורנו.

ילדים "דתים" שמדברים על זה שהם העלו תמונות של אמא שלהם בביקיני לאינטרנט.

שיחה של נערים "דתים" שמדברים בבוז וזלזול מוחלט על הענינים הכי רגישים של בינו לבינה.

ילדים "דתים" שיוצאים בקביעות לדיסקוטקים ופאבים.

מסיבות יום הולדות של בנים ובנות "דתים" ביחד באוירת חוף ים ובליבוש מינימלי.

וזה רק קצה הקרחון...

מה היו אומרים הרב קוק והרב נריה זצ"ל לו היו רואים מה יצא מן הציבור ומן הנוער שהם כה טיפחו וגידלו באהבה...

אנחנו ניסינו ללכת על 2 העולמות לשלב בין העולם החרדי והחילוני וליצור שילוב בין 2 הצדדים ומה שיצא בפועל זה שלקחנו 90% מהעולם החילוני ו10% מהעולם החרדי ואת התוצאות אני רואים יום יום בנוער "שלנו" כן אותו נער נפלא שמידי יום ביומו עוד ועוד ילדים מורידים כיפה.

ואני שואל אתכם מה אני אמור לעשות לפנות לעולם החילוני החומרי והברברי או לפנות לעולם הגטו החרדי שבו חוץ מהגמרא אין חיים אחרים או שמא לפנות בכלל לכיון של ליצור ציבור חדש שהוא דרך אמצע בין הציבור הדתי לאומי לחרדי???

אני יודע שכתבתי הרבה אבל הייתי חייב לפרוק את כל שמכביד לי על הלב כבר זמן רב.

[אם יש מישהו שיוכל לעזור לי לפרסם את זה בעולם קטן (במילים מעודנות יותר כמובן) שבבקשה ישלח לי פרטית]

כמוני כמוךזית שמן ודבש

אם כי שמעתי שפעם המצב היה יותר גרוע. אני חושב שהרב נריה והרב קוק זצ"ל ידעו היטב מה קורה בעם.

לא לשלוח מסר/פרטיתיהודי אמיתי

המשתמש שבו אני משתמש הוא חדש ואין לו 25 הודעות אז אני לא יכול להשתמש

באישי כל מי שרוצה להגיב נא לעשות זאת בשרשור

כל זה נכון ועצוב מאוד והכל;פלספנית

בעזהי"ת

ואני לא רוצה לשניה להפחית את הזעזוע מהסיפור שסיפרת. א-ב-ל.

אני רוצה להציג צד אחר של ה'ציבור הדתי לאומי', ואם אתה שולח את דברייך לאנשהו- בבקשה תשלח מייד אח"כ את דבריי. 

שמעת על דבר שנקרא 'לאורו נלך'? אם לא, אז אני אסביר לך. בקיצור, במהלך הלוידעת כמה שנים האחרונות, יש אירגון שמרכז את כל ההתנדבויות של הנוער הדתי לאומי.

והרבה יותר מ'לאורו נלך'. 

איזה נוער מהמם יש לנו, קבוצות שלמות של אנשים שרק רוצים לעשות טוב לאנשים אחרים, בנות שהולכות לשירות לאומי ומקריבות ת'שנה או השנתיים הכי חופשיות שלהם רק בשביל שיהיה לאנשים אחרים טוב, חבר'ה שמתגייסים למיטב היחידות הקרביות ומסכנים את החיים שלהם יום יום שעה שעה, בנות שמקריבות את הזמן הפנוי של אחרי הלימודים בשביל עזרה לזולת והדרכה ופרוייקטים ושמחת חיים והתלהבות ולימוד תורה והעשרה ותרומה לכלל; אנשים מדהימים שרק רוצים שיהיה טוב יותר. ציבור שלם שרוצה שיהיה טוב יותר; ונכון. בתוך הציבור המהממם הזה יש גם את 'בירה ונשירה'. אבל זה לא הכל; לא הרוב; וגם לא העיקר. 

מה שכתב"יהודי אמיתי"-נשמע קצת כמו זה.(הרחבה לפלספנשרייבר

לפלספנית).

אז לפני שאתה מקטרג אז כדאי שתקרא: 

שמעתם על דבר שנקרא ליל משמר?

אם לא אז אני אסביר לכם. בקיצור שנה שעברה בסוף שנה כמה שמיניסטים "דתים" ממרכז הארץ החליטו לעשות מסיבת סיום 12 שנות לימוד, ובכן דרך הפייסבוק והמייל הם פרסמו מודעה בזו הלשון: לכל התיכוניסטים בארץ הנכם מוזמן לליל משמר שבו נחגוג מסיבת סיום 12 שנות לימוד. מה כלול? שתיה מהבקבוק, כיבוד חופשי וכמובן לימוד גם- לבנות. בסופו של דבר הגיעו 700 תיכוניסטים!!!

עכשיו אתם בטח שואלים את עצמכם למה לעדזאל הוא מספר לנו את זה???

אז ככה אני שמעתי על הסיפור הזה לא מזמן ואיך ששמעתי אותו ישר הזדעזתי. אבל אז חשבתי קצת והבנתי שזה בסך הכל עוד חלק מהתופעות השליליות שנמצאות בציבור שלנו ,אמנם בקנה מידה גדול יותר אבל העיקרון זה אותו עיקרון. ואם אתם לא מבינים אז אביא לכם כמה מקרים בשביל שתבינו לאיזה רמה הגיע הציבור "שלנו".

ילד "לאומי" בכיתה י' שמבזבז את רוב היום בלימוד תורה.

2 נערים "ישראליים" שלא לומדים מקצועות חול בפנימיה.

אב ובן "עם ערכים" שמנהלים אתר שמפליא בין ערוץ 7 לערוץ 10.

ילדים "ציונים" שמדברים על זה שאמא שלהם לא שרתה בצבא מהתירוץ שהיא "דתיה".

שיחה של נערים "בוגרים" שמדברים בבוז וזלזול מוחלט על אחינו הערבים.

ילדים "ישראליים" שמשגעים אנשים ברחוב להניח תפילין כמעט בכפייה.

מסיבות יום הולדות של בנים ובנות עם הפליה בריקודים כנגד הבנות.

וזה רק קצה הקרחון...

מה היו אומרים בן גוריון והרצל זצ"ל לו היו רואים מה יצא מן הציבור ומן הנוער שהם כה טיפחו וגידלו באהבה...

אנחנו ניסינו ללכת על 2 העולמות לשלב בין העולם היהודי והמודרניי וליצור שילוב בין 2 הצדדים ומה שיצא בפועל זה שלקחנו 90% מהעולם היהודי ו10% מהעולם המודרני ואת התוצאות אני רואים יום יום בנוער "שלנו" כן אותו נער נפלא שמידי יום ביומו עוד ועוד הולכים לצבא שנה וחצי אחרי כולם .

ואני שואל אתכם מה אני אמור לעשות לפנות לעולם היהודי הרוחני והסגור בבועה ישנה או לפנות לעולם הגוי המצוי שבו חוץ כסף אין חיים אחרים כמו ציונות,או שמא לפנות בכלל לכיון של ליצור ציבור חדש שהוא נורמלי ומשלב בין האידיאלים.

אני יודע שכתבתי הרבה אבל הייתי חייב לפרוק את כל שמכביד לי על הלב כבר זמן רב

חזק אהבתידי"מ

שרייבר יש לך את זה

תודה רבה על המחמאות... שרייבר
שרייבר ממש האהבתי את מה שכתבת =)עירוניסט גאה

נמאס לי לרדוף אחריך תתקשר אלי!!!!

אני צריך את המספר של אבי ושל ליאור

תחזור אלי ברגע שאתה רואה את ההודעה הזאת!!!

כל הכבוד כתבת מצוייןדי"מ

עוד אחד מהמקטרגים,עוזיה

תמימי המעש ויפי הנפש, אשר רוממות אל בגרונם.

סלח לי, אבל אני מעדיף לחשוב על כך שישנו נער שעשה מעשים איומים, ולמרות הכל הוא קם מידי בוקר ומניח תפילין. לא מדהים?

חלאס כבר עם הלשון הרע על עם ישראל הזה. את הגאולה זה לא מקרב.

וכמובן,עוזיה

לכתוב פוסט ולפרסם אותו בכמה פורומים ברחבי האינטרנט, תוך פתיחת משתמש חדש לצורך העניין וכינוי עצמי בתואר "יהודי אמיתי", מכניסים אותך עמוק עמוק לבור של גאווה ויהירות.

אח יקר, הטעות מתחילה כאן:tomerittal

"אנחנו ניסינו ללכת על 2 העולמות לשלב בין העולם החרדי והחילוני וליצור שילוב בין 2 הצדדים" שכמובן אלו דברים ממש לא נכונים. 

אנחנו לא ניסינו ליצור דת חדשה, ליצור משהו חדש, חס וחלילה(דרך אגב, כך ניסו להוציא אותנו אנשים מסויימים, וכתבו ספר שנקרא "דת הציונות")

הדרך שלנו, של תנועת אריאל, של ה"ציבור" הדתי לאומי, זה לא פשרה. זה חיים לכתחילה. אנחנו לא נכנסים למצב שהוא ספק ספקא בהלכה. הכל ע"פ המסורת. 

ולצערנו לא כולם הצליחו להבין את זה. יש כאלה שטועים כמוך, שחושבים שאנחנו שילוב, אנחנו פשרה. אנחנו צריכים להיות צת "חרדים" (ח"ו) וקצת חילונים(ח"ו). זה ממש לא כך! מההנחת יסוד הזאת- אותם חבר'ה הגיעו לטעויות. 

ואם תסתכל על הציבור בכללותו, תראה שזה רק שוליים; אתה תראה שרוב החבר'ה לא היו חושבים על דברים כאלה, וכ"ש שלא היו עושים. 

אתה עוד תראה שרוב בוגרי שמינית בישיבו תיכוניות הולכים ללמוד תורה מרצונם האישי בישיבות הסדר, ישיבות גבוהות, מכינות. 

ואם תשים לב, הנוער הדתי לאומי הכי אידיאליסטי(חוץ הבחינה התורנית הלכתית): תנועות הנוער למיניהם, יישוב הארץ; מאחזים וכ'ו, שאיפות לאחדות בעם, לתקן.. לא פחות חשוב. 

מה יצאתם קשה? הוא גם צודק....החניך החתיך...
גם ציפורה ואהרון צדקו כשדיברו אודות האישה הכושיתעוזיה
עבר עריכה על ידי פלספנית בתאריך י"ב חשון תשע"ב 19:04

של משה רבינו.

ומה השיב להם הקב"ה? מדוע לא יראתם לדבר בעבדי במשה.

ואם כך לצדיקי עולם, מה לנו שנפצה פה ונדבר לשון הרע על עם ישראל כולו!

זה לא שאין בפי ביקורת על שום יהודי. אבל אפשר לבקר מקרה פה, מקרה שם. הכללות הן לעולם הוצאת שם רע

אתה לגמרי צודק אבל ישמטכ"ליסט 007

בפורום גם ילדים קטנים לדוגמא: חניכיי אז לא לעניין כאן ....

גם את התורה לומדים ילדים קטניםדי"מ

ואין מילה שהוא כתב שלא כתובה בתורה

טוב אחי...שרייבר
ברור שאני לא מסכים,אבלהוא בסה"כ רצה עזרה-להכניס לעהחניך החתיך...

לעולם קטן...

אם זו הייתה המטרה שלו,פגזניקית גאה!

אז השירשור היה נמחק מזמן.

כשקראתי את ההודעה שלו, רציתי למחוק אותה בגלל הוצאת שם רע שלא לצורך, חוסר קשר לפורום הנ"ל וכתיבה גסה של דברים..

כשהמשכתי וראיתי את היופי של עמ"י ושל הלימוד זכות, ולו רק משום הדיון היפה הזה, והאנשים הטובים שפה, אני משאירה אתזה.

ובאשר אלייך, יהודי אמיתי, כל דבר יש דרך לומר, ולא צריך "לזעזע" אנשים כדי לגרום להם לפעול במציאות, פשוט תראה להם את האמת, והם ירוצו אחרייך.

ויש עוד דרכים להראות את האמת..

אשריכם ישראל!

לפעמים צריך לזעזעדי"מ

וזה המצב בציבור "שלנו"

הכל נכון וכואב אבל דבר אחד הפריע לימאדניקיתאחרונה

כל פעם שתארת מעשה נתעב ופרוץ הכנסת את עושהו לדתי במרכאות.

לא אנחנו שנשפוט מי דתי ומי לא

נכון, על פניו זה נראה הכי חילוניות בעולם, אבל אנחנו לא יכולים לקבוע את רמת הדבקות שלו...

אנחנו לא יודעים את המניעים, את המעשה שנעשה, את המצב בו הילד עשה..

(לא שאני מצדיקה את המעשה..)

סתם נקודה למחשבה..

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך