היי כולן =)
אני פתאום מוצאת את עצמי מבולבלת עם מלא שאלות........
אולי יהיו לכן תשובות בשבילי 
אז ככה -
1. הפשוש בן 10 חודשים ב"ה. איך אני אמורה לדעת כמה הוא צריך לאכול? מבחינת מוצקים... אני מכינה לו צלחת קטנה, ותוך 4-5 כפיות הוא מתחיל לסובב את הראש ואני מנסה כל מני דרכים להכניס עוד כפית אחת לפה הקטן והסרבן הזה!! אני תמיד תוהה אם הוא אוכל מספיק או לא... בקרוב יש לנו תור לטיפת חלב, אבל בינתיים אני מסתכלת על ילדים בגילו, שמנמנים כאלה, אוכלים ואוכלים בהתלהבות... והוא קטנצ'יק כזה ועושה לי פרצופים
אלא אם כןןןןןן אני שמה לו שירי ילדים ביוטיוב ואז הוא אוכל בלי להרגיש
אבל אני לא רוצה את השיטה הזאת....... אני לא רוצה להרגיל אותו לזה, רק כשאני באמת צריכה להעסיק אותו בזמנים חשובים..... יש לכן רעיונות?! תובנות...?
2. עניין דומה - ציפורנייםםםם!!! הקטנים שלכן מאפשרים לגזוז להם ציפורניים?? ככל הוא גדל, כל שבוע, זה נהייה יותר גרוע..! חחחח אני ממש רואה את המבט שלו שואל אותי "אימא מה יש לך?? מה זה הדבר הזה?! תעזבי לי את הציפורניים!!!!" (וכאן, גם היוטיוב לא ממש עוזר.....!)
3. לגבי החלב שלי.... בזמן האחרון כשאני שמה חלב נגיד במקרר, אני רואה שהלמטה שלו כמעט שקוף... פעם הוא היה לבן-צהוב כזה.... מה זה אומר??? שאני לא אוכלת טוב?... ![]()
4. שאלה אחרונה
אבל לא ממש חביבה...... ;) יש ימים כאלה שהוא לא נרדם ולא משנה מה... והוא עייףףףף כל כך... ואז מה הוא עושה מרוב עייפות?? דופק את הראש..! חח בכל דבר שנקרה בדרכו.... ממש דופק, מוריד את הראש לרצפה ו-בוםםם.... ב"ה הוא למד שזה עלול לכאוב, אז הוא עושה את זה יחסית בעדינות... אבל אני קצת נלחצת כי... למה הוא עושה את זה? כואב לו הראש מרוב עייפות? זה לא גרוע ביותר......? מישהי מכירה אולי את התופעה..??
תודה לכלללל מי שקראה ומנסה לחשוב אם יש לה תשובות! ![]()
הוא יודע בדיוק כמה לאכול - תסמכי עליו! 