חח מקוה שהנושא לא נשמע כזה נואש P:
קיצר- התחלתי השנה אולפנא [כיתה ט'] ב"ה מעולה לי,ממש ממש!!!באמת שמושלם!!
מצאתי 2 חברות חדשות ממש ממש טובות, וזה כ"כ כיףף!
אבלל-- (:
הייתי בשבת אחת אצל חברה שלי שגרה בעיר אחרת [לא מהבצפר שלי..], ויצאתי איתה בערב להיפגש עם השבט
[ד"א כולם שם עבריינים פחדדד!~]
ואז ראיתי אחת מ2 החברות שלי מהאולפנא[שגרה שם], כולה מתחבקת עם בנים וזה.. הייתי בשוק.. תכל'ס היא לא נראת ככה..
אבל יאללה, זה באמת מעצבן שבגלל שבנאדם לא שומר נגיעה הוא מסומן.... אז אמרתי שאני פשוט לא ייגש אליה
[-לא יישבנו עם הבנים..]
אח"כ היא באה אליי לומר לי שלום.. כל הפה שלה מסריח מאלכוהול... כולה חצי מסוממת- זה היה זוועה!
אז עזבנו אותם והלכנו קצת לטייל.... חברה שלי אמרה לי שזה אף פעם לא קרה ולא נראה לה יקרה שןב...
אח"כ חזרנו לשם- היא הייתה לבד עם הבנים מסטולה על כל הראש.... אז ממש טפלנו בה.. זאת הייתה כזאתת טראומה!! >< [ד"א נראה לי שהבנו שהיא קנתה את זה..]בסוף היינו צריכות ללכת ובדיוק שתי בנות הגיעו אז הם שמו עליה עין...
קיצור ביום ראשון לא ידעתי איך לגשת ממנה-אז התעלמתי.. אז היא באה אליי- נועה מה את מתעלמת? בוקר טוב..
אני כזה בוקר נפלא-קיצור עברתי את זה איכשהו... אח"כ היא כתבה לי שתודה על כל העזרה וסליחה אם היא קיללה או משו כזה... ולא דיברנו על זה יותר...
אבלל מאז- זה קרה לפני איזה שבועיים- אנחנו פשוט מתעלמות אחת מהשניה! זה זוועה!!! וזה כ"כ כואב לי! היא בנאדם מדהיםם, באמת...
אני חושבת שזה בגללשמאז היא ממש מרגישה שהיא צריכה להיות יותר טובה ליידי.. ו-אוף!!אני לא רוצה שזה יקרה!! אני מתגעגעת אלייה... וזה לא יכול להימשך ככה... וגם יש לה הרבה סיבוכים בחיים, ונראה לי היא צריכה אותי, לא בקטע של להוכיח- סתם לתת אהבה...
אני כ"כ רוצה לדעת לשבור איכשהו את הקרח.. אבל זה פשוט לא יוצא.,... אנחנו יכולות לדבר ביחד עם עוד כמה בנות בהפסקה ופשוט להתעלם אחת מהשניה.. וזה פשוט מגעילל! אוףף!!
דבר ראשון ממש עזר לי לפרוק, אז ממש עזרתם לי בכלמק'...
ואם יש לכם עצות- את תצאו שפיציותת!!!
כ"כ תודה!! רבה רבה!!!

)