חידון תנ"ך - חידון תנ"ך תנועתי היה אמור להתקיים בתאריכים כ"ח-כ"ט בסיוון(כ"ח - בנות, כ"ט - בנים). אך כבר ממזמן איבדנו את האמון בלוח של התנועה ובצדק!
בגלל כל מיני סיבות ובלאגנים של המצב, החידון נדחה(ברור שזה נדחה, זה היה אמור להיות ביום חמישי, וזה לא היה...).
החידון יתקיים כנראה בחודש אלול. משה מאלי, קומונר של סניף מעלה-אדומים, סגן התנ"ך העולמי השנה, בע"ה יהיה אחראי על החידון. הוא יתחיל לעסוק בזה כנראה משבוע הבא.
אמירת תהילים - לפני 10 ימים, ההנהא"ר ביקשה מהקומונרים לארגן אמירת תהילים מרוכזת בסניפים, עקב המצב הקשה השורר בארץ. יש קומונרים שלפעמים בגלל כל מיני סיבות שוכחים דברים חשובים כאלה. שווה לנסות להזכיר להם. "עת צרה היא ליעקב וממנה יוושע".
רכז חב"ב לבנים - ב"ה יש איזה מישהו נחמד שלקח על עצמו להיות רכז חב"ב לבנים. שמו בישראל: עוזיה. אני לא כ"כ מבין, אך אני חושב שכל בן שיש לו איזה רעיון נחמד לפעילות לחב"ב בנים, אז הוא מוזמן ליצור קשר עם עוזיה ולהציע את רעיונותיו(איני יודע אם יש עליו בהווה פלא' של התנועה. אולי יש לו את הפלא' של אלדד - 5106).
ואולי זה גם המקום להזכיר לבנות שיש להן כבר שנה שלמה רכזת חב"ב בנות ששמה: טעמה(5105). זורקים עליה הרבה עבודות שחורות בהנא"ר, שזה לא מתפקידה. אני חושב שהיא תשמח לשמוע מכל מיני בנות, כל מיני הצעות לפעילויות לחב"ב בנות של התנועה.
אלדד נגארי - רכז כח אדם - אלדד, רכז מפעלים של התנועה לשעבר, עזב אותנו, משום שהוא התגייס לצבא קודש.
שבוע טוב ובצ"ל אריאל!