שלום לך...
אני כ"כ מבינה לליבך אני מוצאת את עצמי בחלק מהתאורים שלך ואוכל לומר לך מה אני עשיתי...
דבר ראשון הידקתי את החגורה במספר תחומים ולקחתי עוזרת פעם בשבועיים זה אמנם לא מספיק אבל יותר טוב מכלום ביום שישי אני עוברת עם סמרטוט בסלון ובמטבח וזה עושה רושם של בית נקי וסך הכל יוצר אויירה נעימה בבית..
כלים בכיור תשטפי מיד שאת מסיימת לאכול זאת אומרת שיש 3 צלחות בכיור תשטפי נחמד גם לדבר בטלפון תוך כדי ופתאום תוך כדי שיחה תמצאי את עמצך בלי לשים לב גם מקפלת כביסה..בשבת תבקשי יפה מבעלך שיעזור קצת עם הכלים...
לגבי הילדים ההפרש בגילאים קטן גם לי יש הפרש כזה בעוד שנה הם ישחקו כ"כ מקסים יחד שהם לא ירצו ולא יזדקקו לחברתך חשוב שהאוירה בבית תהיה נעימה ורגועה...אחרי זוג הילדים הראשון חיכיתי 5 שנים עד שהרגשתי מסוגלת להביא את השלישי שהיום הוא בין 4 חודשים ואני אשתדל לעשות לו אח קרוב זה נחמד להביא ילדים בזוגות-מאד קשה בהתחלה אבל מאדמאד קל בהמשך וזה מה שנותן לי עכשיו את הכח...
תרגישי טוב עם עצמך כ"כ הרבה נשים מרגישות ככה ולי גם אין כח להשקיע בעבודה (אני עובדת חצי משרה..)אבל אני מאד מאושרת בחיים ומודה לקב"ה שיש לי מה שיש לי