מזל שיש את הפורום הזה, תאמינו לי.
אני פשוט מ-ו-ת-ש-ת...........
באמת שכיף לי עם הילד הזה בבית. ב"ה. הוא מאמי, והוא מתוק, ואני רוצה להיות איתו כמה שיותר....
אבל השינה שלו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אוח. נמאס לי שאני רואה אותו כזה עייפי, משפשף עיניים, מתבכיין וכו'.. ויש רק דרך אחת להרדים אותו, שאם היא מתפקששת - אין לישון בשעות הקרובות. ה-נ-ק-ה. אוף.
אני מניקה אותו, אם הולך - אחלה בחלה (בתקווה שהוא לא מתעורר בבכי כשאני מניחה אותו במיטה) ואם לא - הוא ימשיך להיות עייף ולא יירדם. ולא יעזור אם הוא יינק עוד, ובטח שהוא לא יסכים להעלות על דעתו שאני ארדים אותו ע"י נדנוד במיטה. זהו. אבוד. ואז אני צריכה להתמודד בבית עם ילד עייף ועצבני. אוף.
הוא זורק את כל המשחקים שבסביבתו, מתבכיין, נדבק, לא נותן לי לעשות כלום =/
מעבר לעובדה שאי אפשר לתכנן שום דבר... גם יום הנישואים שלנו כמעט יצא מעאפן כי הוא החליט לא ללכת לישון ולא יכולנו לצאת =/
אני אחת שצריכה להיות מתוכננת, ואין לי שום אפשרות לתכנן כלום... אני לומדת בסך הכול יום אחד בשבוע ולא מצליחה לעמוד בדרישות, כי ימים סתם נמרחים לי ויוצאים מצ'וקמקים... אני לא מצפה שיילך חלק, אבל בנותמהלימודים, עם ילדים מספרות לי שבתשע הן כבר במיטהה ואני רק מבקשתב-11 ולא ב-2... אבל אי אפשר, כלום לא בשליטה שלי... עד עכשיו לא הציק לי שהוא קם בלילה כל שעתיים-שלוש... עכשיו גם לזה כבר אין לי כוח 
אל תתנו לי עצות. כבר שמעתי כל עצה אפשרית... אני סתם מוציאה קיטור...
ב"ה הכול טוב.... צרות של עשירים 
אחח.. זה עשה לי טוב 
תודה נשמות!!! ![]()
)