נתחיל מההתחלה.
כל ההריון אמרו לנו שיש תינוק גדול ב"ה (לא גדול מידי,אבל גדול..) ואני מאוד שמחתי, כי התחלתי ללמוד השנה באוניברסיטה..
תאריך הלידה המשוער היה , לא פחות, ט' בתשרי. ערב יום כיפור.
כל כך קיוויתי ללדת מוקדם יותר,
ידעתי, ככל שאלד מוקדם יותר, יהיה לי יותר זמן עם התינוק, עד תחילת הלימודים (ממש בסוף תשרי..)
בכ"א באלול, יום אחרי ששמרתי עם אמא שלי על אחיינית שלי, שהייתה חולה עם שלשולים, גם אני קמתי עם שלשולים. כמובן - ישר חשבתי - יו! לידה! איזה כיף... - למרות שכמעט לא היו צירים.. הלכנו לבית חולים בצהרים, ונתקענו שם שעות עד הלילה.. אבל ב"ה - השתחררנו (ב"ה כי זה לא איפה שרציתי ללדת...)
ועכשיו לסיפור הלידה עצמה..
זה התחיל ביום שלישי, שצמוד לראש השנה. (כ"ח אלול)
החלטתי שזה יהיה היום האחרון לעבודה, גם אם לא אלד, כי אני רוצה טיפה זמן לנשום, וממילא כמה ימים בזמן החזרה לעבודה לא יהיו משמעותיים, כי כבר אהיה בלימודים...
סגרתי את כל הענינים, שלחתי מיילים לכל מי שהייתי צריכה, עידכנתי את המחליפה שלי בהכל, והרגשתי שאני משאירה "שולחן ריק", ועכשיו אפשר לצאת לחופשת לידה מוקדמת..
חברה טובה מהעבודה החליטה שהיא לוקחת אותי לארוחת צהרים בחוץ, כמובן, במקום כשר (קצת קשה למצוא איפה שאנחנו עובדות...)
אכלנו לזניה טעימה מאוד מאוד,
וחזרנו למשרד.
כחצי שעה אחרי שחזרנו -
שילשולים מטורפים. כל 5 דקות אני בשירותים. סיוט סיוט סיוט.
כל הבנות במשרד ניסו לעזור לי, ולא היה מה לעשות..
שאלתי את החברה שאכלה איתי אם יש לה משהו - והיא אמרה שממש לא, ויותר מזה- בד"כ היא מאוד מאוד רגישה לאוכל. ככה שזה כנראה משהו אצלי..
לא רציתי לפתח ציפיות..
באחד החדרים, שבו יש כורסאות, הלכתי לנוח, בחצי שכיבה, וב"ה השילשולים קצת הרפו.
נרדמתי לשעה בערך, וכשהתעוררתי - שוב. שילשולים שילשולים.
דאגתי מאוד מה אעשה, כי באותו זמן לא לקחתי את האוטו איתי לכל מקום, ובשביל להגיע הביתה הייתי צריכה:
אוטובוס עירוני - 20 דקות.
אוטובוס בין עירוני - שעה וקצת,
טרמפים - עוד רבע שעה לפחות.
איך עושים את כל זה עם שילשולים של כל 3 דקות???
החברה מהעבודה הבהירה לי:
אין מצב. אני לוקחת אותך הביתה. (שעה+ נסיעה..)
לא היה לי נעים, אז הוצאתי את בעלי לקראתנו, ותכננו להפגש באמצע הדרך.
העניין היה שכל העיר הייתה פקוקה בטירוף, והצלחנו בקושי לעשות שמינית מהדרך (מבחינת קילומטרים..) , וגם בזמן הזה, עצרנו 3 פעמים, בתתחנות דלק וכד' בשביל שירותים.
עברתי לאוטו של בעלי. כולי מותשת (זה מעייף שילשולים!!)
גם איתו עצרנו פעם אחת בתחנת רכבת, ועוד פעם אצל חברים באמצע הדרך. שם כבר הייתי ממש מסכנה. (סליחה על התיאור, אבל גם כל האיזור היה רגיש מאוד! אחרי שעות של שילשולים..)
הגענו הביתה והלכתי פשוט לישון! (למרות שמחר ערב חג, ועוד לא סיימתי לעשות מה שהתחייבתי לארוחות המשותפות שתכננו - "אם אני לא אלד
" כמו שאמרנו לכולם..)
קמתי בשעה 3 לשירותים (כמו שקרה כמעט כל לילה. שום דבר מיוחד). כשחזרתי מהשירותים , הרגשתי צורך להעיר את בעלי.
קראתי לו "XXX", אז הוא אומר לי "מה?"
אז אמרתי לו (שימו לב לאבסורד..) "היי!"..
ומיד, באותו רגע ממש, הרגשתי שנוזלים ממני מים, טסתי לשירותים, וכל הדרך הייתה שובל נוזלי..
קלטנו שירדו המים..
המשכתי לשבת על השירותים, לא הסכמתי לקום, אמרתי לו שאני מרגישה כמו תינוקת שעושה פיפי...
התקשרנו לאמא שלי, שהתרגשה מאוד, ואמרה לי שאני לא נשמעת כאילו אני בלידה.. אני מידי רגועה..
החלטנו שמחכים עוד קצת, מארגנים דברים ,ונוסעים לבי"ח (הפעם, לזה שאני רוצה ללדת בו..)
תוך כדי הנסיעה - תזמנו צירים (כל 6 דקות), ושמחתי מאוד, שגם אם זה לא ירידת מים , לפחות יש צירים ולא באתי סתם.
אמרנו לאמא שלי שהיא יכולה בינתיים להשאר בבית, ונקרא לה כשנדע מה קורה...