בס"ד
האמת שזה לא נושא הפורום , אבל אני כל כך אוהבת לקרוא פה שבא לי לפרוק ,
אני חס ושלום לא מתלוננת , אני מודה לד ' בכל רגע ,
אני עובדת במקום כלשהו בתפקיד בתחום המחשבים , הנסיעות מצריכות לצאת מוקדם על מנת לא להתקע בפקקים ,
יש לי בסהכ בוסית נחמדה והאנשים פה בעבודה ממש מקסימים ,
מה שכן פשוט משעממם לי בעבודה , אין לי פשוט עבודה , פעם ב יש לי עבודה ואני ממש מלהבת ועושה את זה כך
בהתלהבות ובשמחה ,
נס שיש לי אינטרנט כי לרוב פה אין , אז אני קוראת קצת הרבה בפורום , מייל וכדו '
אבל כמה שעות אפשר לעשות זאת , אני אמורה להיות בעבודה כמות של שעות נכבדות בכל אופן בשביל לקבל משכורת , אני הרי מעבירה כרטיס - ומקזזים לי שעות של חסר ,
לפעמים אני ממש מתבישת שאחרים רואים שאין לי עבודה , אני יכולה לפעמים לשבת שעות מול האינטרנט לא שיש לי מה לעשות בו , כי אני משתדלת להכנס רק לאתרים ברוח מסוימת ,
בד"כ אני עושה את כל הסידוריים האפשריים מפה , אבל לקפל כביסה , להכניס מכונות לתלות לגהץ לבשל זה בלתי אפשרי פה ................................
אני מתבישת לספר לאנשים שאין לי עבודה ושאני משועממת , אז תמיד אני משתדלת להגיד לחברות שלי מתי שיש לי עבודה או אם יש פעם ב........ איזה יום קצת עמוס ( בטח אצלם זה יום רגיל ... ) לנפח וכדו ,
כמו כן אין לי כאן חברה כ"כ , כך בגיל ובהשקפה שלי , כך שאני משתעממת לבד , זה ממש מבאס..........
כמה אפשר לשבת ולא לעשות כלום , אני משתדלת לא לאכול מדי למרות שזה קשה כשאין מה לעשות ..............
כשאני מדברת בבוקר עם אמא שלי אחותי וכד ' אני מתבישת להגיד להם שמשעמם לי ,
אבל שלא תחשבו שאני מתלוננת בה"ש , רק בא לי לפרוק באנונימי שלא מכירים אותי ............
יש לכם מה לומר לי ? לעזור לי ? יש לכם אולי הצעת יעול ?
)
(אבל האמת שחלקם בררניים עד כדי כך שגם לא אוהבים את זה...)