אנחנו מאד מחבבים סלטים ביתיים. אבל בד"כ אני נוהגת להכין שני סלטים חיים, והשאר, המבושלים/מטוגנים וכו', לקנות מוכן.
אמנם אין השוואה בטעם לסלטים בייתים, אבל העבודה והמאמץ בהכנת הסלטים עצומים!!!
השבת לדוג', אנחנו מארחים. לכבוד האורחים טרחתי אתמול בהכנת סלטים, שעתיים וחצי, על השעון!
ומה יצא בסוף?
שלושה סלטים מוכנים (חצילים מטוגנים בתחמיץ, פלפלים קלויים בתחמיץ, וסלט קישואים מטוגנים ופלפלים)
ועוד סלט אחד כמעט מוכן (חצילים קלויים).
והיום קירצפתי את המטבח עוד כשעה וחצי מכל הלכלוך שהותירו בו, הטיגונים והקליות!!
אל תדאגו, הסלטים יצאו טעימים מאד ב"ה.
אבל אפילו החיסכון הכספי איננו!! הירקות יקרים. הגז והחשמל כנ"ל.
ואנחנו אפילו לא צורכים את כל כמות הסלטים המתקבלת... כי מספיקה לנו קופסה קטנה... ואני כשאני מכינה, מכינה בכ"ז כמות יותר גדולה. שנשארת במקרר, עד שפג תוקפה, ולבסוף נזרקת.
חוץ מזה נותרו לי להכין עוד שלושה סלטים חיים, שאותם ניתן להכין רק סמוך לסעודה (חסה, כרוב ואבוקדו)
אה, וגם טחינה ירוקה...
וואי, וואי וואי, כמה עבודה!!!
אז עכשיו בואו תסבירו לי,
א. איך אתם עומדים בזה כל שבוע???
ב. למה זה משתלם לכם??

)
)
