עבר עריכה על ידי שבותיה בתאריך י' כסלו תשע"ב 20:23
בעזרת ה' יתברך!!!!ובעזרתו בלבד!!
טוב, אז ככה קודם אקדים ואומר שתמיד היה ברור לי שאני לא מחפשת מישהו שלא קיים אלא בן אדם, שחי פה בעולם, עם חסרונות וכמובן עם גם הרבה יתרונות והכי חשוב שתהיה כימייה טובה ואהבה גדולה.
החתן שלי הוא ממש לא בסגנון שלי וכבר רבים שאלו אותי: מה? את בטוחה? איך התארסת איתו אתם ממש שונים!!!!!!..... מה? בטוח שתסתדרו?וכו'.... וכן- אני שמחה ומאושרת ב"ה, שאיתו אני מתחתנת, למרות השוני העצום ביננו. צריך לזכור שגם ככה אחרי החתונה אישה הולכת אחרי בעלה (ולמי שזה לא ברור יש בעיה קשה מאוד לדעתי...) אז נכון שיש נשים שה'ראש' של הבעל די קרוב ל'ראש' ולמנהגים שלהם ויש שממש לא.. וכמו שהבנתם אני אצטרך לעבור שינוי משמעותי. ארוסי כבר בפגישה ה-3 אמר לי "וואו איך אנחנו מתאימים...." ואני אמרתי לו – בוא אני יסביר לך למה אנחנו ממש לא מתאימים!!!!! ואפילו- הפוכים!!!!!! אבל- והאבל הגדול!!!! לא צריך אותו דבר!!! ואני לא מחפשת אותו דבר, ואמרתי לו שלכן אני מוכנה להמשיך את הקשר, ושיהיה ברור שאנחנו לא באמת מתאימים... אבל המטרה והשאיפה הכללית- מתאימה מאוד... אז נכון שבפועל כל אחד עושה תכל'ס משהו אחר. (איך ארוסי אמר לי?! את צודקת שאנחנו שונים מאוד!! -אחרי כזה שכנוע הוא לא יכל לומר אחרת...., אבל- אשרינו שזה הבעיה שלנו... כי שנינו מחפשים את אותו דבר- קרבת ה', תורה ושמחה... אז כל אחד בדרך שלו...)וכמו שאמרתי העיקר זה מידות, כימיה ואהבה... (על אהבה אפרט בהמשך בעזהי"ת...) אז למה בעצם אני מוכנה לכל זה? כי אני רואה בן אדם מקסים!! עם מידות טובות ושאיפות מדהימות..!!!!!
עכשיו, כזכור לכם התייעצתי איתכם (ופה מגיע לכם צל"ש!!!!!!!!!!!!!!!!!!) אם לחתוך אחרי איזו פגישה שהיתה לי די זוועה...., ושכנעתם אותי להמשיך ורק שתדעו שפגישה אחרי סגרנו חתונה (פגישה 8). בלי יותר מידי להבין לאן אנחנו נכנסים ומה זה אומר... פשוט לא הייתה סיבה לומר לא. ששאלתי אותו: מה? אז אתה רוצה לבוא אלינו הביתה? אז הוא אמר בשיא הפשטות: למה לא?!...
ורק שתדעו שגם מבחינה רגשית ופה נכנס מורי הגדול הרב יהושע שפירא (חובה לשמוע שיעורים שלו יש באתר של ישיבת רמת גן שיעור מדהים שנקרא: מה עושים בפגישות... שיעור ששינה לי ת' חיים... כנסו ותשמעו!!!!! למרות שקשה לשמוע אותו מאוד בתור רווק שמנסה ומנסה ולא מצליח למצוא, אבל כל מילה בסלה!!!! קצת בגרות והשיעור הזה מעיף אותך למעלה למעלה..., תחפרו שם בשיעורים זה בעמוד 30-40 משו כזה...), שמעתי סיפור מחברה על חברה שלה שנפגשה עם איזה בחור והיה בסדר אבל לא הייתה אהבה גדולה, ולא ממש זרם אבל סה"כ הכול התאים.... והרב יהושע שפירא אמר להם תסגרו וורט והכול יצליח ויזרום. וכך באמת היה. הסיפור הזה הוא זה שגרם לי להתארס בחסדי ה' העצומים. וגם לי זה קרה (זה לא שלפני סבלתי בפגישות, חס וחלילה!!!!!) אבל באתי עם חסימה כי נפגעתי מאוד בעבר מאיזה בחור – אם אתם זוכרים שביטל לי את הוורט שבוע לפי בלי שום הודעה או סימנים... ולכן באתי בגישה של 'לא להתלהב' לראות מה יהיה, וה' ירחם על עמו ישראל.... וזה ה- נקודה שהרב יהושע מדבר עליה!!!!! שלא צריך לבוא במשחקי כבוד (שלדעתי נמצאים בתת מודע, וכן- קשה מאוד להשתחרר מהם..) של : שהצד השני ישחק טוב ואם הוא ישחק טוב אז אחשוב אולי להתחיל ללכת לכיוונו... אלא לבוא עם כל החשק, בלי משחקים!!! וכמו שאמרתי- זה קשה!!!! אפילו אחרי שסגרנו, דיברתי עם אישתו של מי ששידך ביננו ואמרתי לה שאני מתה מפחד!!!!! שיקרה לי שוב מה שקרה בעבר, ח"ו. ורק שתדעו שרק אחרי הוורט כשחתני היקר כתב לי כמה מילים מרגשות מאוד אז נרגעתי וידעתי שהוא באמת רוצה אותי.... (דרך אגב- הרב יהושע שפירא נגד מילות חיבה, אלא אם יש צורך גדול, ז"א: שאם יגידו אותם אז יש סיכוי לחתונה ואם לא יגידו אז בטוח שלא... וגם אז הוא אומר לומר מילות הערכה כלליות ולא ספציפיות... אבל חתני היקר הולך בדרך טיפה שונה...).
ועוד טיפ מחתני היקר מאוד!! שלדעתי הוא צודק ממש ופעם גם הייתי בגישה הזו, אלא שמרוב בחורים וקצת מייאוש הפעם לא באתי בגישה הזו, לצערי. הטיפ: לא לבוא בגישה שלא יצליח אלא לבוא בגישה שזה בעזהי"ת (!!!!!) יצליח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואם לא מצליח בפועל מנסים שוב, אבל לא לבוא בקטע של יאאאאאאאלה עוד בחור לאוסף (שבדיוק בגישה הזו אני באתי.... אמרתי שאני יעשה טובה לשדכן ויצא....).
זהו חברי היקרים!!!!!!! שיהיה לכם המון המון בהצלחה! סליחה, מה לכם? לכולנו!!!!!!! תאמינו לי שלהיות מאורסים זה גם קשה... אבל כיף לא נורמלי!!!! שתזכו בקרוב בעזהי"ת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(תצעקו : אמן!!!!!!!!!!!).