לפני עידן החסלט???
אתם יודעים איזו עבודת פרך זה לבדוק את זה כמו שצריך לפי ההלכה??
וההלכה לא השתנתה!!!
לא השתמשנו בירק בכלל!!! לא חסה, לא פטרוזליה, אפילו לא בצל ירוק, אלא רק בחלק הלבן שלו...
בפסח למרור, השתמשנו רק בקלחים של החסה, שהם יותר קלים לבדיקה.
אמא שלי היתה מבשלת כרוב ממולא פעם בשנה, והיתה יושבת לילה שלם עם שולחן אור- ובודקת עלה עלה, זה היה לוקח לה כמה שעות טובות!
החיים והתפריט שלנו, השתנו פלאים עם החסלט!! ועל כך מגיע למי שפיתח את הגידולים הללו, לא רק צל"ש, אלא שכר גדול משמיים, ברור שהוא הציל אותנו מאיסורים רבים!!!
לגבי אורז, אישית, אין לי כח להתעסק עם ברירות קפדניות, ואני משתמשת רק בקטניות בואקום, בודקת קלות, וזהו.
נכון זה יותר יקר, אבל בצריכה בייתית זה לא כזה מחיר אסטרונומי.