ממתקים!!!
ועכשיו מנסה לעשות קצת סדר...
[יש לי "ותק" של שבוע בבי"ח +חודש בבית אז אני קצת מכירה את המיטה מבפנים...]
ראשית - ישר כח עצום רק על החשיבה.
לא כתבת איזה ניתוח הוא עובר - ואת גם לא חייבת לכתוב כמובן, אבל זה משמעותי בהקשר למגבלות (ובהתאם לזה מה יתאים לו לעשות אח"כ)
למשל: מגבלות באכילה (צום לפני\אחרי, דברים שאור...)
מגבלות בתנועה - תלוי כמובן במיקום הניתוח. למשל ניתוח ביד יפריע לדברים מסויימים, ניתוח ברגל יפריע לדברים אחרים.
חוץ מזה יכול להיות שסתם ככה יהיה אסור לקום מהמיטה בכמה זמן אחרי.
קחי בחשבון שניתוח בבטן (למשל) יכול להקשות מאוד על תנועה אח"כ!!
דברים מצחיקים זה דבר נחמד אבל גם יכול להכאיב לפעמים (בניתוחי בטן וגב למשל)
תעסוקה - גם זה תלוי, כמובן. יש כאלו שאחרי ניתוח מסוגלים לשחק, לקרוא, לגלוש באינטרנט... (וראיתי כאלו)אני למשל הכנתי סידור, תהילים וכו' ובכלל לא נגעתי בכל זה. אפילו בספרים שהביאו לי נגעתי רק בלילה האחרון (עד אז לא הצלחתי בכלל..). - ואני תולעת ספרים רצינית, יש שיאמרו רצינית מדי... 
ועוד משהו -
ניתוח, פשוט ככל שיהיה זה דבר מ-ל-ח-י-ץ!!! למשפחה וכמובן במיוחד למנותח עצמו.
חשוב ממש שהוא ידע שאתם אוהבים אותו ומתפללים עליו (רמז: לא חייבים לומר את זה)
אחד ה-דברים שמאוד מאוד עזרו לי היו ההודעות שקיבלתי (לפלא'...). הייתי קוראת אותן שוב ושוב (מצויין כשלא נרדמים בלילה).
ועכשיו אני גם מנסה
ממתקים - כמו שכבר כתבתי (מצויין גם ככיבוד לאורחים שמן הסתם יגיעו לבקר)
אני הייתי מביאה משהו אישי קטן - למשל מחזיק מפתחום חמוד שאולי אפשר גם לשחק בו טיפה (חיה כזו שאפשר ללטף או משהו..)
טרופית\פחית שתיה\ בקבוק קטן של מיץ (למקרה שרוצים משהו אחר). מומלץ להוסיף גם קשית
אפשר אולי נעלי-בית חורפיות נעימות
מתלבטת אם מתאים - מעין "צ'ופרים" לעידוד
חוברת תשבצים ותשחצים נשמע מצויין אם הוא אוהב. (אולי אפשר להוסיף גם חידות חשיבה אם הוא אוהב ומתאים לו)
עוד -מחוץ לקופסא ומאוד מאוד מועיל...
אוכל של הבית
ראיתי מישהי שהביאה פירות לבי"ח (זה היה ענסים במקרה שלה) והיה יעיל. בכל מקרה מומלץ להביא שטוף, וגם חתוך אם צריך (מלון חתוך למשל זה אחלה!)
רפואה שלמה!