אני לא כ"כ יודעת להסביר, כזה שמהכתפיים לאמצע (רק מאחורה) עולה קצת? מקווה שאתם מבינות למה אני מתכוונת, ראיתי את זה רק על בנות וזה נראה כפול (עם ביטנה) אבל אני לא בטוחה...\
תודה.
נ.ב. אני יודעת איך תופרים שרוולון רגיל אבל לא את זה.
אני לא כ"כ יודעת להסביר, כזה שמהכתפיים לאמצע (רק מאחורה) עולה קצת? מקווה שאתם מבינות למה אני מתכוונת, ראיתי את זה רק על בנות וזה נראה כפול (עם ביטנה) אבל אני לא בטוחה...\
תודה.
נ.ב. אני יודעת איך תופרים שרוולון רגיל אבל לא את זה.
איך תופרים שרוולון רגיל....?
א. מכינים גזרה רגילה של חולצה (=1/2 קדמי / אחורי) ומקצרים אותה לאורך הרצוי.
ב. גוזרים שרוולים.
ג. גוזרים חלק אחורי לפי הגזרה המקוצרת.
ד. לוקחים את הגזרה ומסמנים עליה בצורה מעוגלת עד איפה רוצים שהשרוולון יגיע מקדימה (מנק' הכתף בצורה מעוגלת עד איפה שאת רוצה שיגיע למטה) וגוזרים בקו הזה את הניייר.
ה. גוזרים 2 חלקים כאלה (פשוט גוזרים את הבד כפול 2 אבל בלי קיפול.) להיזהר שהם לא יהיו לאותו כיוון , צורה למנוע טעות מעצבנת כזאת היא לגזור את הבד כשהקיפול יוצר שהבד יהיה או ימין נוגע בימין או שמאל לנוגע בשמאל כי אם מקפלים את הבד ימין נוגע בשמאל החלקים יצאו לאותו כיוון וחבל מאוד!!!!!!!!
ו. תופרים בשלבים הרגילים: כתפיים שרוולים וצדדים.
ז. מקיפים את כל השרוולון (חוץ ממכפלת בקצה השרוול) בגימור של מנג'ט צר מאוד, (הגימור שיש הרבה פעמים בחולצות בסיס:נראה כמו סרט טיפטיפה בולט מאותו בד)
בהצלחה, סליחה על האורך...
תודה רבה !
אז חיפשתי וראיתי באינטרנט עוד הוראות לשרוולון, אין לי משוג איך בדיוק הוא יוצא, (אם יצא לי אני בעז"ה אבדוק בקטן- דוגמית) אבל ככה: גוזרים חתיכת בד מלבנית שאורכה: כל אורך השרוולון = אורך 2 זרועות + רוחב כתפיים וגובהו: הגובה הרצוי של השרוולון. מודדים כמה זה אורך של זרוע אחת. מקפלים את הבד לאורכו. תופרים משני הקצוות 2 תפרים באורך זרוע אחת כל 1, זה יוצר את השרוולים. הופכים את השרוולון לימין, עושים מכפלות בקצות השרוולים ובשאר השרוולון - כל גימור שרוצים. (אפשר לדעתי גם להצר את השרוולים אם רוצים למשל שרוולון קצת ארוך ושרוולים לא רחבים.) לעניות דעתי זה יותר קל, קצר ופשוט מההוראות הקודמות שלי אבל נראלי שזה גם יוצא אחרת (לאו דווקא יותר / פחות יפה שזה עניין של טעם.)
בהצלחה.
או שזה יוצא בצורת גזרת עטלף....
בא לך לנסות ....... ![]()
כשאנסה אדווח.
מישהו\י יודעים איך לסרוג ירמונקא (כיפת ברסלב)\ איפה אפשר ללמוד לסרוג את הכיפה הזאת?
אם יש למישהו סרטוני הסבר וכד' אני אשמח.
תודה.
סורגות נשים צדיקות בתולדות אהרון בגאולה.
אני מתקשה להאמין שצילמו סרטון הסבר.
יש חנות ברסלב במאה שערים תוכל לשאול שם.
בדרך כלל סורגות נשים מבוגרות מירושלים
אולי את יכולה פשוט לברר בחנות מי סורגת ולבקש ללמוד.
(הכיפה נקראת יארמולקא)
כמעט בטוחה שבגלל שזו עבודת יד
הן נמכרות בדלפק אצל המוכרים/ות שם.
אישית כיפות כאלה לא חושבת שמצוי ללמוד חופשי לסרוג, כי זאת לא סריגה רגילה.
אני אישית לפני או קצת אחרי החתונה קניתי לבעלי משם כיפה כזו.
לײַד השול במאה שערים יש חנות.
שמעתי אפשר עם 3 חוטים או 2, אבל איך סורגים עם 3 חוטים תוך כדי? מה הדרך? אשמח ממש לעזרה
תודה
זה הסוד
ולסרוג עוד מקטע של פטנט.
(השתלטתי על הפורום בערך 🙉)
מחיר א: עלות החומרים + 30 שקל לשעה שהושקעה
מחיר ב: עלות החומרים כפול 4
מחיר ג: ממוצע בין שני המחירים, מחיר א + מחיר ב חלקי 2
השווי את מחיר ג למחקר השוק - כמה בערך כיפה כזו עולה והתאימי בהתאם
מקור: איך לתמחר עבודת היד?
נ.ב. חשוב: לא עוסקת במכירת דברים שלי באופן כללי
תגל הארץאחרונהדרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗
(ללא השקעה) וללא ניסיון!
ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי
👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇
זמינות מיידית!
כמה אתן לוקחות על כיפה?
חוט דק?עבה?
לא סגורה על כמה לוקחים🙃