דג ובטטה בתנור
מחממים תנור ל180
חותכים 2-3 בטטות גדולות לפרוסות בעובי1-1.5 ס"מ
מפזרים בתבנית, מורחים בשמן זית ומפזרים מלח גס
בינתיים מכינים בקערה: בזיליקום קצוץ, כוזברה קצוצה, 1/2 כפית אבקת שום, 1/2 כפית כמון, פלפל שחור לפי הטעם, חצי כוס שמן זית (אני שמתי גם טיפה מים)
אחרי 15-20 דק' מוציאים ושמים את הדגים על הבטטות כשהעור כלפי מטה,
מורחים את הדג בתיבול שהכנו
מה שנשאר שופכים על התבנית
מכניסים לעוד 20 דקות
יוצא מעדן!!!

)
)
