אז נהיה נוצרים לרגע(ח"ו) ונברך אותכם למרות שכבר אין לי יומולדת(אולי בהשראת חג הגאולה?? י"ט כסליו??)
עצמי- בגלל היחס אתה ראשון.. אתה צודק! שתזכה לכלה מדהימה! יראת שמים אוהבת שמים שתמלא את הבית שלך באור ובאהבה עצומה! ותאהבו אחת את השני באהבה ללא תנאי!!!שתזכה גם אתה ליראת שמים ואהבת שמים! ותמלאה את אשתך באור! שכול משאלות לבך התגשמו! פרנסה טובה הצלחה! ושתמיד יסובב אותך השמחה האמתית! שמחה של מצווה!
כמו צמח בר- (למה אין לך ניק יותר קצר!!!) שתזכי לגדול ולפרוח כמו פרח עדין ומתוק!! (והוא לא יפסיק לצמוח לעולם!!)
- תפני אלי באישי אני רוצה לומר לך כמה דברים
שכול משאלות לבך יתגשמו לטובה! (הכול מכול כול!!)
צדיקה אחותך- כמו השם שלך תזכי להיות צדיקה! שאת ובעלך תפיצו את האור הגדול ביחד! ותאהבו אחת את השני באהבה ללא תנאי! ללא סיבה! פשוט אהבה טהורה ואמתית!! שכול משאלות לבך התגשמו לטובה! עם בצד הגשמי ויותר חשוב בצד הרוחני!!
ננשמה- אחותי!! שתזכי להרבה הצלחה בלימודים! בפרנסה! שבעז"ה יבוא החתן המדהים שלך! בהעלך המאושר(בחורה כמוך הוא זכה !) בנ"א יהלום כמוך!(לא מסכימה פחות!) שתאהבו אחד את השני אהבה ללא תנאי! בצורה שלמה ואמתית! שתראי הרבה אור בחייך! שתמיד תהיה שמחה בשמחה אמתית של מצווה!!
שה' יאיר לך תמיד תמיד את דרכך!!באהבה, באור, בשפע.
צפוני7- וואו יש לי המון מה לברך אותך(עכשיו אני באמת מרגישה בבא סלי) שתראה מעכשיו איך האור מגיע אלייך!! בהתחלה זה יבוא קצת ואז פתאום זה יגדל! כמו עץ יצמיח ענפים עלים ופרחים ופרות!! אתה תראה איך הכלה המדהימה שלך מגיע עד אלייך! אוהבת אותך ואתה אוהב אותה! אהבה אמתית אהבה ללא תנאי!! שזכה לשפע!
שפע רוחני ושפע גשמי! שתזכה לשמחה אמתית! שמחה של מצווה!
שתראה איך הטוב שלך כ"כ גדול שהוא משפיעה על הסביבה שלך!