כול לילה יש לי חלום אחר...
בדרך כלל אני זוכרת חלום אחד הזוי..
הלילה היו לי 3 חלומות שזכרתי...
וכול אחד יום מוזר מהשני!!
אז מה איתכם??
יש לכם חלומות מוזרים???
יאללה שתפו!!
כול לילה יש לי חלום אחר...
בדרך כלל אני זוכרת חלום אחד הזוי..
הלילה היו לי 3 חלומות שזכרתי...
וכול אחד יום מוזר מהשני!!
אז מה איתכם??
יש לכם חלומות מוזרים???
יאללה שתפו!!
אחת לשבוע אני מתעוררת בבהלה מחלום אימתני.:S
לילה טוב
תודה על ההשקעה שלכם![]()
לילה טוב
תודה על ההשקעה שלכם![]()
חלמתי שאני מתחתנת, וביום החתונה אומרים לי "רצית חתונה פשוטה נכון? אז תתחתני בבית" ולא הבנתי כ"כ,אז אמרתי "אחלה", ואז אומרים לי "אז גם תתארגני לבד,טוב? גם ככה את לא מתאפרת" ואמרתי.."טוב", ואז אני עומדת בחדר מול המראה עם שמלת כלה ושיער רטוב וחושבת מה לעשות בשיער, ואני מתחילה לחפש סרט לבן לקשור על הראש ואני לא מוצאת! היה רק סגול! אז שמתי סגול. ואז אני שומעת מלמטה כבר אנשים מתחילים לשיר, ואני רואה בהשתקפות של המראה את החלון ואני רואה שחשוך ואני לפתע נזכרת- "לא התפללתי מנחה!!" ואני מתחילה לבכות ולחשוב מה לעשות- אולי אתפלל תשלומים ערבית עכשיו? כשיעלו לבדוק מה איתי אני אגיד להם לחכות כי אני מתפללת, אבל לא עולים לבדוק מה איתי! שכחו אותי..ואני שומעת את חברות שלי שרות בכיסא כלה ואין כלה!!
ואז התעוררתי ובפי הבטחה- לא שוכחים מנחה..
אחד המפחידים בהזייתו..:S
גם לי יש מלא חלומות מוזרים ..
אני אחותי ( הנשואה ) אחי הקטן ואבא שלי החלטנו לבדוק איפה מתחיל כביש שש . אז לקחנו את האוטו והתחלנו לנסוע למקום שאבא שלי מחכה .פתאום באמצע הדרך עברנו במנהרות ליד תל אביב. ואחותי אמרה בא נזרוק את הזבל ( היה לנו מאפושהו שקית זבל באוטו ) ואמרתי סבבה .ירדנו אני ואחותי וחיפשנו מקום לזרוק, אנחנו מניחים באיזה פינה ואז יוצא איזה זקן וצועק לא פה לא פה .אנחנו הולכים למקום אחר ושוב צועקים לא פה קיצור אנחנו אנחנו מוצאים פח קטן (כמו בחנוכה
) וזורקים את זה עליו .ואז איך שהוא אנחנו מגיעים לרובע היהודי ויושבים על איזה ספסל ושותים שוקו פתאום זורקים עלינו אבן ועוד אבן אני נעמד מול אחותי שלא יפגעו בה וצועק לה תברחי היא באמת מתחילה לרוץ ואני רץ למי שזורק את האבנים ואני רואה שזה ילדים מהרובע שאני מכיר אז אני צועק עליהם מה אתם מפריעים לי בדייט ותופס אבן ואז הם צועקים לי אתה בכל מקרה לא יודע לזרוק אז באתי עם אבן ביד ותקעתי לו בראש.. ואז העירו אותי.. 
וואווו.... איזה חלום!
עכשיו תורי!!
ראיתי אוטובוס נוסע היה חם.. כמה ערבים בסוף האוטובוס החליטו לפוצץ אותו... הם ירדו בתחנה אחת לפני שהאוטובוס יתפוצץ.. אחד מהאנשים באוטובוס הבין ערבית ואמר לנהג שהערבים מתכוננים לפוצץ את האוטובוס... אז הנהג אמר לו להגיד לחיילים שהיו שם לרדת עם הערבים ביחד.. הערבים והחיילים ירדו תחנה אחת לפני... ואז הנהג ביקש מהאיש שיודע ערבית לחפש את הפצצה... הוא מצאה קופסה של צלליות (איפור של אשה..) שבפנים הייתה הפצצה.. הנהג הוריד את כול הנוסעים לפני שהפצצה תתפוצץ ורק הוא נשאר עם הפצצה.. הוא רץ לסוף האוטובוס והפצצה התפוצצה ולא קרה לו כלום!! הוא מרוב התלהבות התחיל להשתולל.. פתאום נכנס נהג אחר לאוטובוס ופתח את הדלתות... הנהג השני שנראה כמו זקן מטורף ברח מהדלת האחורית והתחיל לרוץ!
אני אנסה להזכר בעוד חלום..
מוצאי שבת, עוד לא עשיתי הבדלה.
מכיוון שאני אשכנזיה, בעייתי להבדיל, אז אני קוראת לאח שלי שיבדיל לי, הוא אומר שהוא לא מכיר את הנוסח בע"פ.
אני הולכת לחפש במדפים בברכון/בסידור את הנוסח, ולא מוצאת.
עוברת עוד סידור, עוד ברכון, עוד סידור,עוד אחד ועוד אחד ולא מוצאת.
ואי אפשר להבדיל!
אני זוכרת את הרגשת התסכול, את הדמעות, כשאני מחפשת אחוזת אקסטזה בסידורים השונים, ואין! אין את הנוסח בשום מקום!
התעוררתי שטופת זעה.
לא(ה)ליאבאמא...
בדיוק באתי לכתוב פה שאני לפעמים חולמת שנושרות לי שיניים, ונזכרתי שגם הלילה היה לי חלום כזה!! מפחיד..:S
ואז אני תמיד מתעוררת לבדוק שהכל במקומו מונח..
IרציניI הגמרא אומרת על זה משו ואנלא זוכרת בדיוק מה...

גם לכם יש חלומות חוזרים?כתמר יפרחולא להכנס סתם ללחץ.
הדברים בגמרא הם לא כפשוטם, ויש להבין אותם.
חלום טוב חלום שלום.
למסקנה הכל (החלומות) הולך אחרי מה שאומרים (מי ששילם למי שהיה אמור לפרש את החלומות קיבל פירושים טובים ומי שלא שילם קיבל פירושים רעים ומה שהוא אמר קרה... עד שיום אחד הוא גילה את זה והתעצבן עליו (בגלל שבגללו הבנות שלו מתו או משו כזה...) וגזר עליו לא זוכר מה... אז הוא ברח למקום אחר ושם הוא ישב ליד השער של הארמון/ ראש העיר/מי ש/שלט שם באותו זמן ולשומר היו חלומות מוזרים על תולעים שאוכלות לואת האצבעות אז השומר ביקש ממנו שיפרש לו אז הוא ביקש ממנו תשלום והוא לא הסכים אז הוא לא פירש לו כלום, ואחרי כמה ימים שהוא חולם את זה הוא אמר לו שנהרסו הבדים היקרים של המלך (או משו כזה... יכול להיות שמתולעים שאכלו אותם...) ואז התעצבנו עליו שהוא לא אמר את זה להם לפני שזה קרה ואז לא משנה מה עשו לו... נראה לי אנשים פה לא יאהבו לשמוע...
ותקראי תהילים,ככה שמעתי שצריך לעשות אם חולמים חלום כזה..
אוף, אני עייף...
על החלום 'שיניים נושרות'??
יכולהיות שזה לא באמת מדאיג ואני סתם מלחיצה..
בכולופן כתמר-יכולהיות מאוד שאני קודחחחת...
לילה טוב
תודה על ההשקעה שלכם![]()
hodaiadלילה טוב
תודה על ההשקעה שלכם![]()
לילה טוב
תודה על ההשקעה שלכם![]()
אפשר עוד?...צחינא מיאלילה טוב
תודה על ההשקעה שלכם![]()
לילה טוב
תודה על ההשקעה שלכם![]()
עכשיו רק נותר לו לחפש את החצי...
כמדומני שיש שם אריכות בנוגע לנושא החלום בדברי חז"ל.
לילה טוב
תודה על ההשקעה שלכם![]()
מתפרשים לטובה...
עכשיו כל אחד מפרש את החלום של השיניים בצורה הכי טובה והכי מצחיקה שיש..
הבנתם??
יופי.
מי מתחיל??
עד שנרדמתי - חלמתי על הפורום... כמובן שקמתי מיד.
איתי ביום וגם בחלום 
"מי ישן" מבלי לשקר! מעלה גדולה שלא הרבה זוכים לה
וכך אמנם עשיתי...

כתמר יפרח
אני7הייתי בטוחה שכבר הגבתי **"* לך..
כתמר יפרחוואי איך שזה מפריע לישון!
מכירים תאלה שמגלים סודות על אמת??
מדהים!
שהרהיטים חורקים משום מקום בלילה. והמקרר פתאום מתניע??
לילה טוב
תודה על ההשקעה שלכם![]()
את בכוונה לא ברורה או שאני זה שלא מבין ??
הדרישה הבסיסית היא שליטה בספר הבדיחה והחידוד של דרוּיאנוב.
עד עכשיו כולם נפלו כבר באודישן הראשון... :-S
עדכונים בהמשך!
כתמר יפרחמסתבר שיש לי קשרים שם. אולי. צריך לבדוק.
אני7
אני7
כתמר יפרחאז הוא סידר כרטיסים לעצמי ולאנוכי.
חלמתי שאני מציעה נישואים לאקס
את מציעה לו...הזוי משו..
לאן הגענו??!!
=]

..
הוא אפילו לא מאוזן...
כתמר יפרח
רחלקההרבה יותר!
הם בתיקו כבר שבועיים...
אני7
כתמר יפרח
מתנהל כאן ריאליטי סוחף, ואת - כאילו כלום!...
בסלון רח"ל??
חידה: מי מאבותינו אכל גלידה בלילה???
ועל מיקומו האנטומי.:S
כמדרש חז"ל עהפ"ס "כה תאמר לבית יעקב, ותגיד לבית ישראל".
לא זוכר עכשיו ת'מקור. פסדר???...
ואני בכלל למדתי באולפנא,רח"ל..
לא(ה)לילילה טוב
תודה על ההשקעה שלכם![]()
בעזהי"ת.
[גם עכשיו לא, אבל אז ק"ו]
חלמתי שאני רצה לכותל ואיזה בחור אחד רוצה להצטרף לריצה שלי
ואני כזה בסנוביות לא נותנת לו וזה שיא המוזר כי אני ממש לא סנובית!
והוא כזה ממשיך לרוץ אחרי לכותל...
והייתי מופתעת כי לא חשבתי שהוא ימשיך לנסות לרוץ אחרי...
ויש לי עוד מלאי חלומות מוזרים!
חלמתי חלום על זוג,בעל ואישה שאני מכירה טוב,חלום שחזר על עצמו שלוש לילות רצופים ,והם אנשים מאד שמחים ..אבל בחלום ראיתי אותם במצב לא טוב שלא מתאים להם בכלל ,שהרגישו לא טוב פיזית ונפשית..סיפרתי לאמא שלי והיא אמרה לי חלומות שווא ידברו..טוב אחרי הלילה השלישי שאני חולמת שוב את החלום הזה אני קמה בבוקר ומגלה שאבא של אותה אישה מהזוג שחלמתי נהרג (שמעתי את זה בחדשות אבל לא משנה מי זה לא נפרט)..ואז קישרתי והיייתי בהלםםם לא רק מהמקרה גם מהחלומות.ה' ישמור שנחלום רק חלומות טובים.
בשנה שעברה חלמתי שפתאום באמצע החלום אני רואה את הפנים של מישהי מהכיתה שלי (שאני לא הכי בקשר איתה,שנה טובה וכאלה..) אומרת לי "כתמר, אני מתארסת,אבל אל תגלי לאף אחד", וחשבתי לעצמי בחלום-למה לי היא מספרת?! ואז בבוקר שלחתי לה "חלמתי שהתארסת, קחי לתשומת לבך.." והיא החזירה: "יואו י'מפחידה, יש לי היום וורט,אל תספרי.." 
-משה ר-מה אתם חושבים על זה?נראה לי שזה לא מדוייק,אני יודעת שלא צריך להתעסק בזה יותר מדי,וצריכים לפרש לאדם את החלום כחלום טוב,אם אדם חולם חלום רע הוא צריך ללכת לאוהב שלו שיפרש לו את החלום כחלום טוב ויגיד לו חלום טוב חלמת,כי הכל הולך אחרי הפה...ושהאדם עצמו קם בבוקר ,יגיד חלומות שווא ידברו ,ואם החלום חלום טוב אז שיגיד בשאלה "וכי חלומות שווא ידברו?" ,ואם רוצים שחלום מסויים יתגשם סגולה ,ישר שקמים לכתוב את פרטי החלום ובאיזה שעה ותאריך הוא חלם את החלום,,את כל זה שמעתי מהרצאה ממש מעניינת באתר הידברות של הרב יצחק פנגר על חלומות,מי שמעניין אותו אני יכולה להביא קישור.
לילה טוב
תודה על ההשקעה שלכם![]()
לילה טוב
תודה על ההשקעה שלכם![]()
כתמר יפרחחלמתי על משהי שלא חשבתי עליה בכלל הרבה זמן - שהיא מתארסת (וגם אחותה).
ואחרי יומיים הגיעה אלי הבשורה שהיא התארסה!
הבאסה היא, שאני לא זוכרת באיזה לילה בדיוק חלמתי את זה, אבל זה היא ממש סמוך לוורט (עניין של יום-יומיים).
עכשיו אני מחכה שגם אחותה תתארס.... בעז"ה.

בוקר טוב.
מחפש מקום נחמד ליום כיפור, יכול כמובן להשלים מניין, גם להיות חזן בעיקרון (אשכנזי-קרליבך והמסתעף
).
אם למישהו יש רעיון במקום נגיש לתח"צ מירושלים זה יהיה מצוין, כן, הרגע האחרון וכו'.
ככה זה.
מתוך סקרנות
ל המשוגע היחידיאחרונהאם אתם מתקשים לצום ומרגישים חולשה מעיקה,
עקבו אחר ההוראות הבאות ותזכו לצום קל (אולי) ולחיסכון כספי (בוודאות):
א. קחו כדור סוכרזית
ב. תעטפו אותו בנייר עם הכיתוב ''קליצום''
ג. תבלעו את הכדור שעה לפני כניסת הצום
האפקט זהה לכדורים שנמכרים תמורת עשרות שקלים ליחידה, תמורת אגורות ספורות בלבד.
בהצלחה!
ששילמת מחיר גבוה על זה.
אין מה לעשות, ככה נפש האדם עובדת (למרות שיש מקרים שבהם אפילו אדם יודע שזה פלצבו זה משפיע עליו, במיוחד אם יש כבר התניה פבלובית לפני)
במחקרים רפואיים, הנסיינים לא צריכים לשלם על לקיחת התכשיר, ובכל זאת גם חברי קבוצת הביקורת מגיבים לפלצבו.
כך גם ילד שמקבל תכשיר מהוריו, בלי שהוא שילם עליו דבר. או יולדת שמקבלת דיקור בבית החולים בחינם, והדוגמאות עוד רבות.
אתה צודק שאם נגיד לאדם שהכדור יקר יותר, תהיה לו ציפייה גדולה יותר ולכן האפקט יכול להיות משמעותי יותר.
יקרה רק מקבלים בחינם. אבל עצם המחשבה שתרופה יקרה, בין אם שילמתי או לא, יוצרת אפקט פסיכולוגי שהתרופה שווה מבחינה רפואית
Fasting can be challenging, especially when someone is experiencing weakness or other symptoms. I think it’s important to be careful with advice involving pills or medication and to rely on safe, medically appropriate guidance rather than unverified instructions.
אז לא חסכתי כלום 😂
חראם עד שאני ערה בשעה הזאת.
יש עניין?
כאילו שאסור לי לחיות בלי שאני עושה משהו?
לא הלכתי אגב
(פעם היה לי פה שרשור של התמודדות עם אתגרי שינה, אבל היום אני כבר לא עומד מאחוריו עד הסוף)
מעניין, חוששני אבל שפה זה לא העניין, אין לי שום בעיה ללכת לישון או להרדם..
בכל מקרה, אני מאוד אוהבת את הלילה, אז אם לא צריכה לקום מוקדם למחרת לא ממהרת לישון.
מה בעצם את אוהבת בלילה מאוחר?
אני יודע להגיד קצת על הרקע שלי מתי אהבתי לילות ומתי בקרים. וזה היה מאוד קשור למסגרות שפעלתי בהן.
אוהבת את השקט, את העולם הרדום, הרוגע שיש.
אבל מסכימה שהלילה שייך למביני עניין בלבד.
אני פשוט סידרתי את הלוז שלי כך שיתאים לי לאופי הזה. אפילו העבודה שלי היא בין היתר בלילה.
אני יכול להגיד שמתישהו הגוף התהפך ואהב את הבקרים. אבל זה בעיקר בגלל סיפורי עבודה וזה שנגמרו המסגרות שתופסות את הבוקר.
כשיש שגרה שלא מאפשרת אז אין ברירה. השאלה מהי ברירת המחדל של ההעדפות.
איזה עבודה עם נוער יש שהשיא שלה בלילה?
שמדי פעם אני חוזרת אליו לרעיונות.
סקר - משפט לקישוט לסוכה - צעירים מעל עשרים
בקיצור, אשמח לרעיונות נוספים למשפטים מהמקורות לכתוב בקישוטים לסוכה.
יאללה שוטו
(שמחתי לראות אותך)
אנשים היו כותבים פסוקים וציטוטים אהובים על הבוקסות שלהם.
אני כתבתי על הבוקסה שלי "את הכבש האחד תעשה בבוקר ואת הכבש השני תעשה בין הערביים".
המשפט הזה משפיע עלי עד היום.
מתוך הפיוט סוכה ולולב לעם סגולה

את השלט הראשון תלוי בסוכה. דיסוננס לא קטן
סוכת חירות, מהבחירות
איזה כיף שהשנה סוכות בשבת
אני חושב שאם זה אפשרי אז לעשות המחשות יותר מעביר את המסר.
נניח לעשות משהו יפה של עננים ושמיים ואופק בצבע מתאים ולכתוב באמצע "שכינה".
אפשר גם לעשות שני כלים שבורים בהתאמה (או אולי לא שבורים), ולכתוב על אחד "ויהי בשלם סוכו" ועל השני "ומעונתו בציון" (ככה זה ממחיש את החיבור ביניהם)
ועל אחד השברים כתוב: הרחמן הוא יקים לנו את סוכת דוד הנופלת.
ויש עננים - לענני הכבוד
ויש לויתן גדול
ויש עוד מלאאא קישוטים מיוחדים ב''ה😊
אבל אני אף פעם לא שבעה...
חשבתי עכשיו על לעשות אותיות גדולות כאלו בנפרד ולכתוב "בשעה שמלך המשיח בא", אבל לא יודע אם זה ישים.
אולי אפשר לשים אותם על מסגרת עם רקע של צהוב ואור (ראו באורי שזורח)
(המדרש הקצר הזה הוא תמצית העבודה שלנו בדור הזה של טרום המקדש: שעובדים בשביל המקדש ולא מחכים שיצנח, ומאידך מבינים שהשלמות שלו - הגג- השראת השכינה בו, לא תלויה בנו, וזו ענווה אמיתית ושלמה ולכן אנחנו נקראים "ענווים ענווים". ויש רצון כל כך גדול עד שקשה להאמין שהדבר העצום הזה, תכלית כל הבריאה, מתממש, ואז ההארה שזורחת)
אך אם כבר כותבים, אפשר
יֵשְׁבוּ בַסֻּכָּה לְמוֹ־אָרֶב - עם של אריות!
(הפסוק הקודם הוא "הֲתָצוּד לְלָבִיא טָרֶף וְחַיַּת כְּפִירִים תְּמַלֵּא")
איוב לח, לט - מ
שתי נקודות לראשי תיבות שלא מתחילות ב"תהא שנת"
בכל זאת נותרו רק 12 שנה לזה.
לאומנים, פוליטיקאים ואחרים שרוצים לבלוט בתודעה: תהא שנת פריצה זוהרת
והכי חשוב, כנראה: תהא שנת פרנסה זמינה
וביקשת בלי "תהא שנת":
תשוקה, שייכות, פריחה זוהרת
תפילה, שירה, פתיחות זולת
תקופה של פרנסה זמינה
מהשנה של הבחירות הקודמות
תאכלו שוקולד פלוס זנגביל
תנין שבולע פטריה זוהרת
תוכי שאוכל פסטה זולה
תרצה שנעשה פוקר זבל
תהה שנת פתרון זהב
תופסת שנכנסת פה זהירות
תהא שנת פרס זכאית
תהא שנת פייס זכייה
תהא שנת פורום זורמת
פורום דתי.
זה הכי מקורי שעלה לי
זה הרמז שנתן הרבי ר' ישראל מויז'ניץ שליט"א
או שזה נוטריקון של "תתאשפז"
לא, לא כמו שחשבתם 😁
הכוונה שהקב"ה יחזור להתארח (מלשון אושפיזין) אצלנו בבית המקדש
יש חוק שקובע את המינימום,
ויש חוזי העסקה שיכולים להיות יותר טובים מהמינימום הקבוע בחוק.
זה נכון לשכר, הפרשות סוציאליות, צבירת חופשה, ולכל נושא אחר...
אז כן, לפי החוק מותר למעסיק למחוק ימי חופשה. האם זה קורה בפועל? תלוי בהסכם שלך מול המעסיק.
אבל באופן כללי החוקים נועדו לעודד אותך לנצל את ימי החופשה ולא לפדות אותם בכסף. אגב, גם חברות גדולות לא אוהבות את זה.
לפעמים בתקופות של משבר כלכלי או אין עבודה מסיבות אחרות (סטייל מה שקרה באינטל לפני שנתיים) נותנים הוראה מהכספים לכל העובדים לשרוף את ימי החופשה שלהם כדי להקטין את החובות במאזן.
אבל בגילי זה באמת אחרת
אני תמיד בתנועה
לחלום
להגשים
לשפר
להתמיד