הקדמה קצרצרה (-אני פשוט שונאת את המילה פריקה
)
היה לי שבוע מעפן!!!! נפלתי בו לגמרי!! אני ילדה דוסית ממש! בחיים לא דיברתי עם בנים וזה..
ואז הכרתי בחור נחמד וחביב בשם *****,ודיברנו בצ'אטים והיה כל כך נחמד!!
ושכחתי להקדים שכבר מלא זמן יש לי יצרים לא טובים...וכו'...
ואז הוא נתן לי את המספר פלאפון שלו, והתקשרתי אליו ( -מחסוי, כמובן..) ודיברנו איזה חצי שעה והיה לי פשוט כיף!!
וגם כל השבוע הזה היתה קפיץ-קפוץ.. כל דקה אני צריכה ללכת למחשב, להתחבר ולראות אם הוא כתב לי... וההורים שלי התעצבנו כבר שאני כל היום סביב המחשב.
ופתאום, שהלכתי לישון לא הצלחתי להירדם מלא זמן מרוב הרהורים ויצרים לא טובים, וכל היום היתי במין בועה כזאת של מחשבות.. ואני יודעת שזה לא עושה לי טוב, אבל תודו גם אתם, זה כיף!!!
והיום בהשראה של זה כתבתי לי משהו, זעעקה שבוקעת מתוך גרוני, כנגד כל הסיכויים!!
"כאשר הסיכויים כולם נגדך, כאשר קשה להתקדם, כאשר הקלפים ערוכים נגדך, כאשר נסיבות החיים נראות בלתי עבריות, כאשר נראה כי אין דרך להחלץ מתוך הסבך, כאשר נכון אתה להיכנע, עומד אתה להרים ידיים, כאשר אתה חש שאין טעם להאבק, כאשר הרגשתך היא שאין, אין לאל ידיך לשנות, שאינך יכול ליישר את ההדורים -
זכור שאין אף פעם סיבה להתייאש, כיוון שבדיוק מעבר לאופק -אור, ומעבר לחידלון -אושר!"
הקב"ה אני אוהבתותך!! פשוט באלי לצעוק, לצעוק שכולם ישמעו אותי, שכל העולם ישרף מרוב עעוצמות שישמע את השאגה - אאאאאאאעעעעעעעעעעעעעעאאאאאאאאאאאאאעעעעעעעעא!!!!!!!!
טאטע!! אני חולה עליך!
ה', בנינו, נפלתי, נפלתי.~~ה' אני פשוט מבקשת ממך שתקח כבר ממני, תעביר ממני את כל המחשבות, את כל ההירורים הרעים שיש לי.
ה' אני לא יכולה כבר עם זה!!!
אני מבטיחה לך, טאטע, שבעזרת ה', אתה תעזור לי השבוע אני לא מדברת עם בנים בצ'אט, בכלל!!
אתה תעזור לי!!
ו-ה' בבקשה ממך, תיקח, תשמיד, תגזור לחתיכות את כל ההירורים, היצרים הרעים שלי ----- > שי אני מאמינה בך, רק בך, אין עוד מלבדו, אתה הנשמה שלי!!
אתה הבאת את כל הטוב שיש בי!! הקדוש ברוך הוא מלך מלכי המלכים אני פשוט אוהבת אותך!!!!
ואתה ואני יד ביד נצעד בייחד ונתגבר על זה, נכון??
שלך, לתמיד. (!) אהובתך שלך, בתך.
)