אשמח אם מי שמבינה תוכל לענות ולעזור לי...
1. אני כבר 7 וחצי חודשים אחרי הלידה, עשיתי לא מזמן בדיקת דם וההמוגלובין שלי הוא רק 11.8 כשרשום שהמינימום הוא 12. עד ארבעה חודשים בערך (אולי קצת יותר) אחרי הלידה ובהריון הייתי לוקחת פריפול. יש למישהי המלצה אולי לכדור ברזל שקצת יותר מעלה את רמת ההמוגלובין? או שפריפול בסדר והבעיה היא בי....
2. איך מגלים הריון?!?!? כלומר, כמו שנאמר אני 7 וחצי חודשים אחרי לידה ובלי אמצעי מניעה. המחזור הקודם שלי היה מעט דימום (ראיתי רק פעם אחת באותו יום) ובדר"כ יש לי מינימום חמישה, שישה ימים של דימום רציני. מאז עברו 28 ימים ואני מחכה אולי לאיחור עכשיו. השאלה שלי האם הדימום הקודם נחשב כמחזור או שיכול להיות דימום בתחילת הריון ויכול להיות שאני כבר בשבוע מתקדם.
אני חוששת לעשות בנתיים בדיקה, מעדיפה לחכות לאיחור הפעם (אם יהיה...) אלא אם כן תגידו לי שיכול להיות שההריון התחיל כבר ממזמן....
3. כשהקטנצי'ק היה בערך בן 4 חודשים (אולי פחות) הגענו לפיזיותרפיה בקשר לסיבוב של הראש- לא היה רוצה להתסתובב שמאלה, כמובן שעד שנקבע לי התור כבר הכל הסתדר אבל הלכתי בכל מקרה.
באותו ביקור הרופאה אמרה שהוא היפוטוני אבל הוא מתפתח יפה אז לא צריך לעשות כלום ואין לי עניין להגיע אליהם שוב.
אז ב"ה באמת הקטנצי'ק מתפתח מעולה- מתהפך יפה מאוד, נמצא הרבה על הבטן ומרים את הראש, זוחל אחורה ואפילו נעמד מידי פעם על 6 ומתנדנד. רציתי לדעת אם בכל מקרה יש איזה משהו שאולי עלי לעשות כדי לחזק לו את השרירים?
מצטערת על האריכות.
תודה מראש על הכל![]()