היי
בזמן האחרון נמאס לי מהרוטב הבנאלי וגם הלא כ"כ טעים של רסק עגבניות מוכן..
ניסיתי עם עגבניות- בישלתי, קילפתי, ריסקתי... הוספתי קצת תבלינים אבל זה עדיין לא זה.
אני אשמח לקבל מתכון לרוטב-
אבל יש לי כמה דרישות:
1.לא חלבי
2.עם כמה שפחות טיגון/עדיף בכלל לא
3.עם כמה שפחות שמן/מרגרינה
4.רצוי, אם אפשר, לשלב ירק
*עוד משהו : עוגת שמרים- איזה מילוי אפשר לשים? (לא שוקולד או פרג)
ריבה-אפשר לשדרג?
ומישהו יכול להסביר לי למה תמיד רבע שעה אחרי שהעוגה יוצאת מהתנור היא כבר יבשה ולא רכה ונעימה![]()
תודה
)
)

