להכפיש את החרדים.. למה לא את החילונים (-לא שאני בעד ח"ו להכפיש אף אחד.. אבל..)
זה ממש אבל ממש ממש לא כל החרדים זה חסידות מסויימת וקטנה.. כל השאר נפגשים בדיוק כמונו!!!!!
והיה לנו שיחה עם חסיד ברסלב ואשתו, תאמינו לי זוג מאוהבים, נשואים כבר שלושים שנה ונפגשו שתי פגישות והיום הם כ"כ מאושרים! שאתה יודע איך להתחתן, ובאיזה גישה, הכל טוב. לא שאני אומרת להקצין את זה, אבל דיי.
הנה תראו, חילונים יכולים להיפגש המון שנים לפהני החתונה, ואני יגלה לכם סוד יותר מחמישים אחוז מתגרשים!!!!!!
אז רוגע!!! ותפסיקו תמיד להכפיש את החרדים!!
(
דוגמא קטנה שמשקפת את החוסר צדק פה במדינה: חרדי הלך וירק על אישה (ברור ברור שהוא לא בסדר ומחלל את שם ה'!!!! ואין לכך כל הצדקה!!) ואיזה צלם אחד מערוץ 10 הלך בבית שמש וירק על ילדה בת שמונה, למה על זה לא מפרסמים בתקשורת??
תקראו את המאמר בערוץ 7 על כל העניין ב"הדרת נשים" שם הוא אומר שכל הסערה זה בגלל שהתשקורת פתאום החליטה וואלה קצת משמעם, ולכן הם החליטו לרדת ולרדת ועוד פעם לרדת על החיים של החרדים.
אני גם לא בעד הקבוצה הקטנה הזאתי שבבית שמש, שבאמת מחללים שם שמיים, אבל תאמינו לי שאצל החרדים הכי מעריכים את האישה - עיקר הבית, שרים לה אשת חייל כל שבת, מחוייבים בכבודה...
מומלץ לראותא ת הסרטון של הרבנית ימימה שם היא מוחה בתוקף נגד רכל העניין של התשקורת על ההדרת נשים, היא מסבירה ומנמקת!!
אז דיי תרגעו!! ---- > סליחה שהתפרצתי אבל זה כבר מעצבן!!!!!!!!!