כן כן, אתמול היה לי יומולדת! ![]()
וסיפור המעשה:
במוצ"ש שלחו אותי מהבית כדי לארח חברה לסבתא שלי (זאת שביקשתי שיתפללו עליה, תזכורת: מרים נתניה בת יהודית)
ובאמצע "המשמרת", באה דודה שלי, והיא וסבתא שלי די "נפנפו" אותי הביתה. זה היה מעליב מאוד. תכננתי להשאר לישון שם, ופתאום דודה שלי מגיעה, ואומרת "כן, לא צריך, זה בסדר, תשארי עוד 5 דקות ואז תלכי, טוב?"
ונפגעתי. זה היה ממש מעליב. שיסבירו, שיגידו, שיתנצלו. לא ככה.
התקשרתי לאמא שלי ובדמעות אמרתי שאני חוזרת הביתה. היא אמרה שלא נורא, שאני אבוא ונראה ביחד את הגמר של בי"ס למוזיקה.
באתי הביתה, ואני רואה שולחן ערוך לתפארת עם מלא מטעמים. וידעתי שאמור להיות מלווה מלכה אצל חברים שלנו, שאלתי "אה, זה בסוף כאן?" ואמרו לי כן... הנחתי את הדברים בסלון ואבא שלי מזדעק: "לא! לחדר! לא להניח כאן דברים" אני: "בסדר בסדר, לא צריך לכעוס!"
נכנסתי לחדר, ופתאום........................... "היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת ל****"
אני כמעט התעלפתי... כ-ל חברותי לכיתה משכבר הימים היו בחדר!!!!! וואו... זאת היתה הפתעה...
ואז הבנתי למה נפנפו אותי מסבתא לשי, ולמה \בכלל הוציאו אותי מהבית... ועוד כמה תובנות וגילויי שקרים.
א'קיצר, אמא שלי יצאה מגדרה עם מטעמים ואוכלים ועיצובים. וחברותיי שימחו אותי מאוד, והיה כיף!!!![]()