החלטתי להכין דג אמנון מטוגן לארוחת צהרים. מאחר שהבן שלי ובעלי שונאים את העור (גם אני, אבל בשבילי לא הייתי טורחת), החלטתי להוריד את העור, כרגיל. מאחר שאי אפשר להוריס את העור כשהדג מופשר לגמרי, חתכתי את העור של הדג הקפוא. כבר קרה לי כמה פעמים שנחתכתי בגלל המבצע הזה. אבל היום, בגלל הקור, חטפתי כווית קור!
הידיים כאבו, ובעיקר יד שמאל שאחזה בדג. שמתי את היד במים פושרים, ניגבתי, מרחתי בקרם ידיים, אבל רק כעבור חצי שעה היד חזרה לעצמה.
מחפשת רעיונות, אולי כלי מתאים להסרת העור (אוף, למה לא מוכרים אמנון בלי עור, כמו דג סול)?
)
)

