ואני בסטאז'...
ואצלי המקרה יותר מסובך היה, התאריך שלי היה בסביבות חנוכה, שזה אומר אמצע שנה- ה-ליבה של השנה.
ראיון אחד שעשיתי בחודש חמישי כמעט התקבלתי להיות מחנכת והם ממש התלהבו אבל בגלל שאני בהריון- אמרו לי שבסוף לא.- היה לי קשה אבל ידעתי שהכל משמיים.
יותר בניתי על מילויי מקום של 3 חודשים ועוד 3 חודשים. כבר ממש לפני תחילת שנה הייתי די מיואשת מהסטאז' וכבר השלמתי עם זה שלא יהיה לי סטאז' השנה- ושמחתי בזה, אם הקב"ה חושב שטוב לי לדחות את זה בשנה, והשנה יותר להתמקד בתינוקת החדשה ויותר לבלות איתה מאשר לשלוח בגיל 3 חודשים למשפחותון- זה הכי טוב בשבילי. ושמחתי בזה למרות הקושי.
והקב"ה שהכל שלו- והוא זה שמחליט, החליט ש4 ימים לפני תחילת הלימודים הלכתי לראיון לבי"ס, והם נתקעו בלי מחנכת, וקיבלו אותי למחנכת של כיתה- לשנה שלימה!!! עם יציאה של חופשת לידה באמצע, בשלושה חודשים קריטים מבחינת הבי"ס.
וזה מראה שאין לנו מה לדאוג, והקב"ה שב"ה הכניס אתכם להריון ואת צריכה ללדת דוקא אז, ודוקא בתחילת שנה יודע שזה הדבר הכי טוב בשבילך! ולאן שה' יוביל זה הכי טוב, אם זה לדחות את הסטאז' בשנה למרות שזה מעצבן, או אם זה למצוא מילויי מקום ל3 חודשים פעמיים, או אם זה למצוא משרה לשנה שלימה שבה תגיעי אחרי החופשת לידה.
הקב"ה מסדר ה-כ-ל בצורה הכי טובה. וכל פעם שבעלי ואני נזכרים בעבודה שקיבלתי 4 ימים לפני תחילת שנה, לשנה שלימה, משרה של מחנכת אנחנו רואים השגחה פרטית מופלאה!!
אז קודם כל תשמחי ותסמכי על הקב"ה ותתפללי שיכוון אותך בדרך הנכונה, ושאם טוב לך למצוא סטאז' אז שתמצאי בע"ה.
ודבר שני, באופן מעשי, תנסי להתמקד גם במשרה לשנה שלימה, וגם במשרות של מילויי מקום של 3 חודשים ועוד 3 חודשים.
בהצלחה!!