לידה ראשונה שלי ... תאומים!
ובככל הייתה משמרת עמוסה...
תינוק מחוסר הכרה (חבירה לאט"ן בהמשך), חשד לMI (חבירה לאט"ן בהמשך) והדובדבן שבקצפת... קבלת לידה של תאומים, בדרך לבית חולים!
לידה ראשונה שלי ... תאומים!
ובככל הייתה משמרת עמוסה...
תינוק מחוסר הכרה (חבירה לאט"ן בהמשך), חשד לMI (חבירה לאט"ן בהמשך) והדובדבן שבקצפת... קבלת לידה של תאומים, בדרך לבית חולים!
לפעמים אין ברירה...
גם נורא כיף שעושים לך החייאה באמצע הרחוב... אחד הדברים! <צ>
ויש דופק- ברוך ה' שזכית להיות חלק מהבאת חיים חדשים לעולם. נראלי מדהים!
חברה, תמשיכו להיות כאלה טובים במה שאתם עושים..!
בעצם,רגע! יש כזו..
ההשוואה להחייאה לא קשורה, אף אחד לא מרגיש שהוא עומד למות ומתפנה לחדר החייאה...
אגב כאבים בחזה וחולשה זה לא סיבה להתפנות בדחיפות למיון?!? ![]()
![]()
כתמר יפרחבכל מקרה לידה זה משהו מיוחד...
סתם שאלה, מישהו ראה את הכתבה ששמו בפייסבוק על מתנדבים שקיבלו לידה של תאומים באמבולנס?
לא הבנתי מה מיוחד בזה ..
בכל מקרה הבנתי שהיה שם קצת בלאגן בגלל צוות ממבשרת שדחף את האף ויצר מצב לא נעים לאישה.
זה פאדיחה של הנהג לא יותר..
והחליט להזמין אמבולנס בדקה ה93? לא נראה לי.
לידה לא קורית כ"כ מהר.גם לא שלישית ושביעית. לפחות 20 דק'. זה יכול היה להיגמר אחרת לגמריי,תאומים וזה..
(ח"ו לא דנה את היולדת לחובה..)
ובגלל שזה לא קורה כל כך מהר אז לא אמור להיות מצב שמתנדבי נוער מקבלים לידה לבד למרות שזה החלום של כל מתנדב..(ואני ביניהם..)
הרי הנהג על ההגה, ושואל "מה קורה?" ואם לא עונים לו "תעצור בצד יש ראש בחוץ" אין סיבה שהוא יקבל את הלידה ולא הם..
נסגור על כך שב"ה יצא {
} טוב..
(לא קראתי על המקרה אבל
מנסיון ועם המון הבנה, נשים מרגישות אי נעימות להתחיל את הבדיקות לקראת התחלת הלידה לפני שהלידה עצמה מתחילה (גם כשלא מדובר במתנדבי נוער) ולכן הסיכוי שגם המתנדבים מאחורה לא ידעו מה קורה לא כ"כ הזוי, יכול להיות גם בלידות מתקדמות שהגברת פשוט לא שיתפה אותם.
בכל אופן, מזל טוב!!
(מתנדבי נוער: החייאה ולידות זה ממש לא מגניב!)

דוד שלי נפל ואיבד הכרה ועכשיו הוא התעורר ומדבר חלש
השאלה שלי מה יכולה להיות הסיבה ששמו אותו בטיפול נמרץ?
לכאורה הוא בעצם רק התעלף
גם לאיחוד הצלה וגם למד"א.
אני יודע פשוט שבאיחוד הצלה מצוי יותר קורסים נפרדים.
ולפי מה שידוע לי מד"א מכבדים את הקורס של איחוד הצלה.
(ואם אתה מתכוון להתנדב, אז התשלום סמלי..)
שלום, יש לי מועד ג' של מבחן אג''ם (נהלים עברתי ברוך השם)
אני לא מצליח להתכונן, כל החומר לא ברור, מפוזר ומאוד ארוך, זה לא כמו עם שאר החומר והמבחן המסכם אותו עברתי בקלות.
למישהו בבקשה יש את המבחנים עם תשובות? אני חייב ממש ממש דחוף, אני לא רוצה ליפול בקורס חובשים שהשקעתי בו אלפי שקלים ומעל חצי שנה בגלל המבחן השטותי הזה
תודה רבה לעונים!!
כי נוער לא מתעסקים בזה..
מקסייימום מלמדים בדיקת סוכר שזה עם מחט לא ניראית
אני מעוניין בהתנדבות ולעשות קורס במד"א אך יש לי שאלות אליהם קודם.
למשל שלחתי טופס מקוון אבל אני לא בטוח שמילאתי כמו שצריך ושזה עבר, אני מתלבט איזה קורס איפה ומתי, ובאופן כללי אני לא מבין מתי יחזורו אלי אם בכלל 
הבעיה שלא עונים בטלפון שבאתר (03-9101101) כנראה שהם עמוסים מאד תמיד. איך אפשר ליצור קשר עם אדם רלוונטי לעניין התנדבות וקורסים?
תודה