אני צריכה עוגה מקושטת למוצ"ש (יום הולדת) ומתכננת לאפות את העוגה מראש, ביום שישי.
השאלה מתי עדיף לצפות בקצפת ולקשט- ביום שישי או במוצ"ש?
ושאלה נוספת, לחלק מהקישוט אני צריכה צבע ורוד וממש לא רוצה להשתמש בצבעי מאכל.
ראיתי שיש אפשרות כדי לקבל צבע חום טבעי להשתמש בתה, חשבתי אולי לעשות צבע ורוד מתמצית תה פירות יער (מהחליטות צמחים של ויסוצקי) ולהוסיף לקצפת, האם זה ילך, ירגישו את הטעם של התה?
אין לי זמן לעשות ניסוי ותעיה אם זה מוצלח או לא, אז אני צריכה לדעת בוודאות שזה רעיון טוב, או שיש למישהו רעיון אחר איך להוסיף צבע ורוד לקצפת.
)
)

